Sisa Print Kft.
Város: 3100. Salgótarján
Utca: Honvéd út 11-13. 9313
Telefon: 06 32 520-610
Fax: 06 32 520-619
Mobil:
GPS: 48.0737  - 19.7865
Weblap: www.sisa.hu
E-mail: tihanyi@sisa.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - papírgyártás, nyomdaipar
Bemutatkozás:

A Sisa Print Kft. családi tulajdonban lévő, 1991. évi alapítástól nyereségesen müködő társaság. Fő tevékenységünk tekercses öntapadó cimkék és árazószalagok gyártása. Nyomdánk környezetbarát flexo technológiával, hat nyomott színig áll megrendelőink rendelkezésére.

Húsz fős üzemünk rugalmassága teszi lehetővé a kis- és nagy darabszámú megrendelések gyors, pontos és hatékony kielégítését.

Az ország minden részén megtalálhatók partnereink, sőt rajtuk keresztül a világ számos országába jutnak el termékeink. Megrendelőink között tudhatunk nem egy multinacionális világcéget és a hazai ipar jelentős képviselőit is. Mellettük nem hanyagoljuk el a kis tételü megrendelőinket sem, számunkra ők is egyenrangú partnerek. Ipari termelőtevékenységen kívül cégünk kereskedelmi tevékenységet is folytat. Kizárólagos magyarországi képviselői a németországi K-D Hermann GmbH-nak és az olaszországi PRIX ItaliaSrl.-nek.

Mindkét cég kézi árazógépek gyártásával foglalkozik és termékeiket Magyarországon rajtunk keresztül értékesítik.

Célunk megrendelőink igényeinek a lehető leggyorsabb és legmagasabb szinvonalon történő kielégítése, ezért cégünknél 2004. január 1.-től az ISO szabvány szerinti minőség biztosítási rendszer kiépítése van folyamatban.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: