Mazda Mester
Város: 1131. Budapest
Utca: Reitter Ferenc u. 160 9294
Telefon: 06 1 340-0696
Fax: 06 1 340-0696
Mobil: 06 20 935-8992
GPS: 47.5428  - 19.0923
Weblap: www.mazda.automester.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - gumis műhelyek
        *  Jármű - szervizek
        *  Jármű - vizsgáztatás
Bemutatkozás:

Független Szerviz

Mazda autómester. A mester szó most nem csak a szakértelmet jelenti, hanem a vezetéknevét is: Mester Zoltán 23 éve foglalkozik az autószerelés tudományával, és a rendszerváltás utáni első Mazda képviselet egyik alapítója volt. Ezelőtt azonban több típussal is megismerkedett, keletivel-nyugatival egyaránt, de végül a Mazda mellett döntött. 
 
"Teljeskörű szervizelésre vagyunk berendezkedve, a Mazda összes tipusát javítjuk. A legújabbakhoz is rendelkezünk  számítógépes műszerekkel. Mivel a gyár 3 év garanciát vállal az autókra, ezért nincs is szükség rájuk, de azért folyamatosan tartjuk a lépést, így mire letelik a 3 év, már mi is nyugodt szívvel tudjuk fogadni.

Minden ügyfelünknek nyitunk saját munkalapot, így bármikor visszakövethető az autó életrajza, és pontosan tudjuk, hogy például vizsgára felkészítéskor mihez kell nyúlni. A 15 év alatt összegyűjtöttem egy hibalistát, amiben az összes általunk javított autó összes hibáját felsoroltam.

"Tulajdonképpen a futóműveket javítjuk a legtöbbet. A gömbfejek, lengéscsillapítók nem szeretik a hazai utakat. Ausztriában adták el a legtöbb Mazdát, 9.1% az arány az összes autó között. Ez nem kevés, és még ott sincs annyi futóműjavítás, mint nálunk. Mással szinte sosincs probléma, ezért is olyan népszerű ez a márka. És mert jó a fogyasztása, ráadásul megbízható. Aki egyszer Mazdás lesz, az is marad - ha teheti."

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: