INTERLAKK Kft.
Város: 2310. Szigetszentmiklós
Utca: Csepel Autógyár 3. sz. kapu 11. sz. épület 928
Telefon: 06 24 403-203
Fax: 06 24 403-202
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.interlakk.hu
E-mail: interlakk@interlakk.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - festék
Bemutatkozás:

1995-ben alakult cégünk elsősorban a GEHOLIT+WIEMER GmbH kiváló minőségű korróziógátló festékeinek értékesítésével és a felhasználással kapcsolatos szaktanácsadással foglalkozik. Forgalmazunk még műgyanta alapú padlóbevonatokat és korszerű ipari festékeket is.

Másik fontos tevékenységünk a korrózióvédelmi fővállalkozás. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kivitelező alvállalkozóink segítségével garanciával vállaljuk különféle acélszerkezetek korrózióvédelmét, valamint horganyzott acél, beton és más anyagok felületvédelmét. A megrendelő elképzelései és elvárásai valamint a korróziós állapotfelmérés alapján kiválasztjuk a megfelelő bevonatrendszert, a felülettisztítás módszerét és a festékek alkalmazásának módját. A kivitelezés minőségét folyamatosan és nagyon alaposan ellenőrizzük.

Munkánk során szívesen működünk együtt független korrózióvédelmi szakértőkkel, cégekkel és intézetekkel. Ügyelünk munkatársaink állandó szakmai továbbképzésére is: rendszeres résztvevői vagyunk a korrózióvédelmi konferenciáknak és más szakirányú kiállításoknak, előadásoknak, tanfolyamoknak.

1999 óta munkánkat az ISO 9001-es minőségirányítási rendszerben végezzük. Erősségünk a mérnöki szaktudás, valamint a gyors, precíz és rugalmas vevőszolgálat.

Mindenkori célunk: olyan tartós, gazdaságos, környezetkímélő és esztétikus megoldásokat találni, melyekkel partnereink hosszútávon is elégedettek lesznek. Új beruházások vagy karbantartási munkálatok előtt kérjük forduljanak hozzánk korrózióvédelmi kérdéseikkel. Szakembereink mindenkor készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: