Nádasdi Elektro Kft.
Város: 3100. Salgótarján
Utca: Rákóczi út 1-9. 9268
Telefon: 06 32 317-752
Fax: 06 32 422-699
Mobil:
GPS: 48.1081  - 19.8106
Weblap: www.nadasdielektro.hu
E-mail: n-alarm@nadasdielektro.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
Bemutatkozás:

Magunkról
 
A Nádasdi Elektro Biztonságtechnikai Kft. szakemberei 1989-től foglalkoznak biztonságtechnikával.

A Kft. ügyvezető igazgatója, és egyben tulajdonosa Nádasdi Gyula.

Cégünk családi vállalkozásként indult, mely a megrendelési állomány fokozatos növekedésével jelenleg 14 fővel működik.

Az 1997. évben alapított Nádasdi Elektro Biztonságtechnikai Kft. munkatársai arra törekednek, hogy a legmagasabb technikai és technológiai színvonalat képviselő vagyonvédelmi termékeket és integrált biztonságtechnikai rendszereket, a teljes körű tanácsadást, a tervezést és kivitelezést, valamint a folyamatos szerviztevékenységeket magába foglaló komplex szolgáltatást nyújtson partnereinek az elektronikus behatolásjelző-, automatikus tűzjelző- és oltóberendezések, a beléptetőrendszer, a videotechnika, valamint a távfelügyeleti és integrált épületfelügyeleti biztonságtechnikai hálózatok területén.

A cég piaci jelenlétének stabilitását és kedvező megítélését a legjobban bizonyítja, hogy a vállalkozás árbevétele évről-évre növekszik.

Eredményességünkhöz nagymértékben hozzájárul, hogy a cégvezetés jelentős hangsúlyt fektet a dolgozók szakmai felkészültségére. Ennek érdekében folyamatos lehetőséget teremt munkatársainak a biztonságtechnikai vállalkozások által szervezett szakmai továbbképzéseken és szimpóziumokon való részvétellel, valamint a felsőoktatási továbbképzések támogatásával. Ezen szakmai felkészültség a partnereink megelégedettségével mérhető.

Egyre nőtt a minősített-titkosított adatokat tartalmazó megrendeléseink száma, melynek céljából munkatársaink titkos ügyiratkezelői tanfolyamot végeztek, illetve a titkosított dokumentációk biztonságos tárolásához szükséges technikai feltételeket is kialakítottuk.

Társaságunk a minőségre kiemelkedő fontossággal figyel, ezért 2001. évben megszereztük az ISO 9001:2000 minőségirányítási szabvány keretén belüli tanúsítást.

Cégünk minden alkalmazottja személyes tudásával és felelősségvállalásával járul hozzá a cég sikeréhez, valamint partnerei megelégedettségéhez.

„NEKÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA A LEGFONTOSABB”

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: