Advesz Kft.
Város: 1130. Budapest
Utca: Róbert Károly krt. 38 9238
Telefon: 06 1 297-3215
Fax: 06 1 297-3216
Mobil:
GPS: 47.531  - 19.0695
Weblap: www.adveszkft.hu
E-mail: adveszkft@freemail.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Jármű - autóbontó
        *  Jármű - szervizek
Bemutatkozás:

Cégünk 1990-ben alakult. Az akkori cégalapítás szinte kényszervállalkozás volt és kísérleti jellegű. Nem gondoltuk, hogy hosszú életű lesz. Kezdeti elképzeléseink teljesen más irányúak voltak, mint jelenlegi tevékenységünk. Az igények alakították ki a cég jelenlegi profilját, tevékenységi körét.
A 13 év során sok változáson mentünk át mint tevékenységi kör, mint személyi állomány vonatkozásában. A jelenlegi profilunkat 1997 óta alakítgatjuk, mert most is változtatunk az igények szerint.

1997-től foglalkozunk az orosz gépjárműalkatrészek kis és nagykereskedelmével. Profilunk kialakításában sokat változtatott a Magyar Honvédség. Ezen belül is fő profilunk az UAZ típusú terepjárók. Valamilyen szinten megmaradt a LATVIA, VOLGA alkatrészek forgalmazása is, de ma már inkább a veterán autóépítők igénylik ezeket az alkatrészeket. Később bővítettük ki raktárkészletünket a GAZELLA típusú gépjárművek alkatrészeivel.

A jelenlegi raktárkészletünk tehát UAZ és GAZELLA alkatrészekből tevődik össze, de nem jövünk zavarba, ha NIVA, LADA, GAZDY, GAZ-69, ZIL, GAZ-66, KAMAZ, URAL, KRAZ, MAZ vagy LUAZ alkatrészeket keresnek.
Ma már foglalkozunk LUBLIN, FSO, TATA, MULTICAR-alkatrészek, illetve természetesen, a nyugati típusú gépjárművek alkatrészeinek beszerzésével is.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: