Hotel Reservations Kft.
Város: 1136. Budapest
Utca: Tátra u.26 9215
Telefon: 06 1 237-0313
Fax: 06 1 237-0314
Mobil:
GPS: 47.516  - 19.0525
Weblap: www.bestwestern.hu
E-mail: booking@chello.hu
Tevékenységi körök:
        *  Utazás, üdülés - utazási irodák
Bemutatkozás:
A HOTEL RESERVATIONS KFT. UTAZÁSI IRODA / BEST WESTERN Szállodalánc Magyarországi Képviselete ( www.bestwestern.com ) a nemzetközi szállásfoglalások specialistája. Cégünk kiterjedt kapcsolatrendszere és kollégáink e területen szerzett több mint 15 éves tapasztalata méltán emeli irodánkat az idegenforgalom ezen ágának élvonalába. Célunk, hogy az egyéni utasok, cégek, továbbá az utazási irodák szállásfoglalással kapcsolatban felmerülő igényeit maximális megbízhatósággal és gyorsasággal elégítsük ki.
 
Mottónk: az üzlet alapja a korrekt tájékoztatás, a megbízhatóság és a gyorsaság.
 
Egyes foglalási rendszerektől eltérően a szálláshelyekkel kapcsolatos különleges kérésekkel, kérdésekkel (háromágyas szoba, késői elutazás, kutyával történő elszállásolás igénye stb.) kapcsolatban is állunk ügyfeleink, partnereink rendelkezésére.
 
Kínálatunk:
Szállásfoglalás a világ szinte bármely pontjára 2-5 csillagos kategóriában.
A szállásfoglalás mellett más kapcsolódó szolgáltatásainkkal (repülőjegy, autóbérlés, biztosítás) célunk, hogy ügyfeleink utazását és a célállomáson való tartózkodását minél kellemesebbé tegyük.
 
Amennyiben csoportos-, vagy rendszerünkön még nem szereplő célállomásra vonatkozó szállásfoglalás, esetleg a célállomással kapcsolatos kiegészítő szolgáltatások érdeklik, kérje e-mailben kollégáink segítségét. 
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: