DigiPro Kft.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Béla u. 35. 9210
Telefon: 06 22 502-050
Fax: 06 22 502-051
Mobil: 06 20 980-7123
GPS: 47.2155  - 18.4513
Weblap: www.digipro.hu
E-mail: digipro@digipro.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - egyéb
        *  Szolgáltatás - kommunikáció
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
        *  Szórakozás, vendéglátás - rendezvények, események
Bemutatkozás:

Cégismertető

A DigiPro Kft székesfehérvári székhelyű, 1997-ben alakult magyar tulajdonú vállalkozás. Cégünk tevékenységében meghatározó, a műsorszóró rádió és TV  állomások építése. Árbevételünk jelentős hányadát adja, e területeken kívül a stúdió- és hangtechnika, a számítógépek és irodatechnika. Új profilként, 2003-ban beindítottuk rendezvényszervezés üzletágunkat, mely a legkülönfélébb céges fogadások, iskolai és esküvői rendezvények, partik teljes körű lebonyolítását jelenti a hangosítástól a parti-szervizen és dekoráción keresztül a művészközvetítésig a téma teljes vertikumában.

A rádió- és televízió-állomások adástechnikai berendezései, közvetlen külkereskedelmi munkánk révén jutnak el Magyarországra, a világ különböző pontjairól. Saját beszerzéseinken kívül, specialistaként, a többi kizárólagos képviselettel rendelkező gyártó hazai importőrével, mint rendszerintegrátor viszonteladó működünk együtt. Több mint 70 rádió és televízió állomással van napi kapcsolatunk, melyek közül számos állomás létrehozásában, vállaltunk és vállalunk folyamatosan is aktív szerepet. Büszkék vagyunk rá, hogy a Sydney 2000. és Athén 2004. évi olimpiai játékok hang-közvetítő berendezéseinek szállítói lehettünk a Magyar Rádió és a Magyar Televízió esetében, s ezzel méltó hírnevet szereztünk a szakmában, a spanyol AEQ cég termékeinek.

Kapcsolatrendszerünk lehetővé teszi számunkra, hogy a világ számos, e szakmában meghatározó gyártó termékét ajánlhassuk partnereinknek a stúdió-berendezésektől az adóberendezésekig, s mindezt természetesen reális, megfizethető árakon.

Az általunk tesztelt és felhasználásra javasolt termékek gyártóinak száma folyamatosan bővül, csak megbízható gyártó, magas minőségi és megbízhatóságú termékeit ajánljuk partnereink számára, hiszen az értékesítést követő terméktámogatást csak e megbízható háttérrel tudjuk ellátni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: