Villanyszerelők Boltja Kft.
Város: 1134. Budapest
Utca: Róbert Károly krt. 90. 9197
Telefon: 06 1 239-1172
Fax: 06 1 239-1172
Mobil: 06 20 553-4499
GPS: 47.5242  - 19.0804
Weblap: www.hee.hu
E-mail: iroda@hee.hu, holt@hee.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőipari szolgáltatások
        *  Építőipar - villanyszerelés
Bemutatkozás:
A Villanyszerelők Boltja Kft. magyar tulajdonú társaság, melyet 2000-ben alapítottak magánszemélyek. Épületvillamossági anyagok forgalmazásával foglalkozunk, beleértve az erős- és gyengeáramú villanyszerelési anyagokon kívül a villámvédelem kiépítéséhez szükséges szerelési anyagok széles választékát is. Munkánk során stabil és megbízható üzleti kapcsolatok kialakítására törekszünk. Kis létszámmal és korszerű technikai háttérrel rendelkezünk.
Fejlődésünket megbízható, szakmailag jól felkészült munkatársaink magas színvonalú munkája segíti. Vevőink megelégedettségének növelése érdekében kollégáink a gyors és pontos kiszolgálás mellett az érdeklődők részére szakmai kérdésekben felvilágosítással és tanácsadással is szolgálnak.
A Villanyszerelők Lapja című újságot a Boltban meg lehet vásárolni, illetve elő lehet fizetni rá.
Folyamatosan alkalmazkodunk vevőink igényeihez, ennek érdekében termékválasztékunk széles skálán mozog, és folyamatosan bővül.
Vevőink részére a megrendelt áru kézbesítését postai úton, illetve amennyiben erre igényt tartanak, megegyezés szerint saját autóval biztosítjuk. Cégünk nem megrázó árakon forgalmazza termékeit.
Forgalmunk és raktárkészletünk dinamikus növekedése szintén cégünk fejlődését mutatja.
A raktárkészleten nem található anyagokat a lehetőségekhez képest 24 illetve 48 órán belül beszerezzük.
A fejlődésünk jele, hogy idei évben új helyen a szomszédban lévő Merkapt Udvarban nyitottuk meg Boltunkat, ahol a parkolás is biztosított.
Ezúton köszönjük megtisztelő figyelmét, maradunk tisztelettel,
Villanyszerelők Boltja Kft.
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: