Kárpit-94 Bt.
Város: 2030. Érd
Utca: Garam u. 8. 9194
Telefon: 06 23 390-151
Fax:
Mobil: 06 70 540-6356
GPS: 47.3813  - 18.9454
Weblap: www.karpit94bt.fw.hu
E-mail: karpit@vipmail.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorkészítés
        *  Bútor, háztartás - egyéb
Bemutatkozás:

  Kárpit - 94 Bt.

A cég, megalapítása óta - mint azt a neve is jelzi - lakás-, irodai- és intézményi bútorok felújításával foglalkozik. Késobb, a tevékenységi kör új bútorok és tartozékok készítésével bovült. Az eltelt több mint tíz év alatt több ezer kopott, szakadt, elhasználódott berendezés kapott új ruhát a muhely szakképzett dolgozóinak szorgalmas és hozzáérto munkája eredményeként. A Kárpit '94 bt. dolgozói szakmailag otthonosan mozognak az új technológiával gyártott, valamint a régi, hagyományos módszerekkel készült bútorok felújításában, restaulásában. Ennek bizonyítéka, hogy a referencia munkáik között ugyanúgy találhatók egészségügyi intézmények és vállalatok széria bútorainak, eszközeinek kárpitozása, mint ahogyan milliós értéku, egyedi-, antik bútorok restaurálása is.

 Hagyományos bútorszövetek mellett, a megfelelo technikai háttér birtokában, biztonsággal és garanciával vállalnak a valódi- és műbőr borításokat. Kiterjedt szakmai kapcsolataik révén, munkájukhoz kapcsolódóan igényes asztalosipari háttérrel rendelkeznek. Mindez biztosítéka annak, hogy a muhelybol kikerülo termékek alatt ismét tulajdonosaik rendelkezésére állnak. Erröl tanúskodnak azok az elismerések, amelyek ismert közéleti emberektol érkeztek, akik évek óta élvezik otthonukban vagy munkahelyükön a Kárpit '94 bt. Muhelyébol kikerült bútorok kényelmét, esztétikai szépségét. Nem annyira látványos, ám annál hasznosabbak azok a vizsgáló asztalok, székek és egyéb kellékek melyek a rendelőintézetekben szintén cégünk dolgozóinak munkáját dicsérik. A Hotel Kempinsky sem mentes az érdi muhelybol származó felújításoktól.

Az utóbbi évek kihívásának és igényeinek elegettéve, egyre többen rendelnek gépjármuveikbe igényes kárpitos munkát, amelyeknek szintén eleget tesznek a szakemberek. A jármuvek sorát bővítik és színesítik azok a folyami és tengeri hajók, amelyek szintén magukon viselik a Kárpit '94 bt. Dolgozóinak kezemunkáját.

Legújabb szolgáltatás, a tulajdonosok által tervezett, elképzelt egyedi kárpitos bútorok elkészítése.

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: