Bátony Teher Centrum Kft.
Város: 3104. Salgótarján
Utca: Kürtgyarmat út 2. 9149
Telefon: 06 32 513-160
Fax: 06 32 513-161
Mobil:
GPS: 48.0589  - 19.781
Weblap: www.batonygumi.hu
E-mail: batece@zpnet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Jármű - gumis műhelyek
Bemutatkozás:

A Bátony Teher Centrum Kft. fiatal, még fejlődésben lévő cég, Salgótarján 21.sz. főút bevezető szakaszán, a Kürtgyarmat út 2. sz. alatt található.
A fő profil kezdetben a tehergépjármű alkatrész kereskedelem volt. Ma már igen jelentős a személy, kisteher, és teherautó gumiabroncsok forgalmazása, ezen kívül acél felnik, alumínium felnik árusítása. Mindezeket itt helyben, a gumiszerelő műhelyünkben szakszerűen fel is szerelik.

A gumiabroncs kereskedelem és szerelés nem új keletű, hiszen ezt a profilunkat Salgótarján legelső gumis cégétől vettük át, annak igen nagy tapasztalatával felvértezve. A gumiabroncsok forgalmazása a már bevált és minőségi árukra koncentrálódik, de ezeken kívül természetesen más abroncsokat is forgalmazunk, illetve veszünk fel megrendeléseket.

Továbbá import motorkerékpárok - robogók, endurók, chopperek - forgalmazása is elkezdődött.

A cég dinamikus fejlődését nagyban segíti, hogy áruhitel keretében is vásárolhatnak azok, akik nagy összegű terméket szeretnének. Továbbá nem csak készpénz, hanem kártyás fizetési módra is van lehetőség. Amennyiben olyan tehergépjármű alkatrészre, gumiabroncsra, felnire vagy más egyéb termékre van szükség, ami épp nincs az üzletben, 1-2 napos határidővel leszállítjuk.

Havonta vagy szezononként akciókat szervezünk, melyekről a helyi médiában, rádióban, hirdetési lapokban, honlapunkon tájékoztatjuk vásárlóinkat.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: