Salgótarjáni Agrober Kft.
Város: 3100. Salgótarján
Utca: Május 1. út 70. 9133
Telefon: 06 32 512-955
Fax: 06 32 311-285
Mobil:
GPS: 48.1096  - 19.8098
Weblap: www.e7.hu/agrober
E-mail: agrober@enternet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőipari szolgáltatások
        *  Szolgáltatás - mérnöki tevékenységek
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Cégünk a 37 éve alapított AGROBER Vállalat szakmai utódjaként 1992-ben alakult át KFT-vé az állami cég komplett szellemi tőkéjével Azóta is azonos felállásban és létszámmal gyakorolja a tervezési, lebonyolítást, mllszükl-ellenőrzesl, generálkivitelezési tevékenységek mindegyikét. Cégünk alapvető feladata épületek teljes körű megvalósítása, rekonstrukciója. Fő profilunk az építőipari generál vállalkozás, ami magába foglalja az esetek nagy részében a megrendelő által elgondolt projekt többváltozatú tervajánlatát, majd annak igényes, határidőben történő megvalósítását. Sokéves tapasztalatunk birtokában ezt felelősséggel tudjuk vállalni, s megálljuk helyünket az egyre kiélezettebb verseny közepette is.

Gazdasági stabilitásunk jó, minden kötelezettségünknek időben, késedelem nélkül eleget teszünk. 30 napon túl lejárt tartozásaink soha nem voltak.

A kivitelezés során betartjuk mindazon szabályokat és előírásokat, melyeket jogszabályok, szabványok, vagy a hatóságok írnak elő.
A munkavégzés során minőségbiztosítási rendszer keretén belül biztosítjuk a beszállítói termékek minőségét, a tervszerinti munka végzését, a kivitelezés I. osztályú minőségét. Biztosítjuk a megrendelő vagy képviselője részéről végzett félülvizsgálatokat, a hiányosságok általuk történt felfedése után azok felszámolására haladéktalanul intézkedünk. Szoros együttműködési készségünket bizonyítja az a tény, hogy kivitelezett munkáink díjából 2-5 % közötti jóteljesítési garancia alapot képezünk, melynek felszabadítására csak az egy éves garanciális idő elteltével kerül sor.

Ezen kívül vállalásaink alkalmával a szokásosnál magasabb összegű késedelmi kamat meg-fizetését is szerződéses kötelezettségeink közé beépítjük.

Ezt bizton merjük vállalni, mert ez idáig egyetlen munkánál sem volt 1 napi késedelmünk sem. Munkatársaink a kivitelezés területén jártas, sok éves gyakorlattal rendelkező szakemberek, akik képesek a megbízóval jó kapcsolatot tartani a munkavégzés alkalmával. Ez biztosíték a magas színvonalú produktum megvalósítására.

A lebonyolítási, műszaki - ellenőrzést létesítmény-főmérnök irányításával, szakági építész-, gépész-, elektromos-, mélyépítő- műszaki - ellenőrökkel, lebonyolítókkal végezzük. A 158/1997. (IX.26 számú Kormányrendelet), valamint az 51/2000. (VIII. 9.) FVM-GMKriVIM. előírásainak megfelelően munkatársaink bejegyzésre kerültek a Megyei Közigazgatási Hivatal Névjegyzékébe.

Szolgáltatásaink:

- Építőipari kivitelezési tevékenység
- Műszaki tervezési tevékenység
- Műszaki - ellenőrzési, lebonyolítási tevékenység

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: