RM-Royal Motor Kft.
Város: 1139. Budapest
Utca: Fáy u.43 9105
Telefon: 06 1 340-2378, 06 1 329-6628
Fax: 06 1 329-6628, 06 1 340-2378
Mobil:
GPS: 47.5361  - 19.0792
Weblap: www.hondanet.hu
E-mail: ertekesites.royal@hondanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Jármű - autóklíma
        *  Jármű - haszongépjárművek
        *  Jármű - jármű - autóvásár
        *  Jármű - karosszériás
        *  Jármű - márkaképviseletek
        *  Jármű - szervizek
        *  Jármű - villamosság
        *  Jármű - vizsgáztatás
        *  Kereskedelem - szerszám, alkatrész
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

RM-ROYAL MOTOR KFT.

Társaságunk több mint tíz éve szolgálja a hazai HONDA tulajdonosok és a HONDA technika kedvelőinek táborát. A tulajdonosok és az alapító kollégáink a 90-es évek elején a márka importőreként a HONDA márkanév hazai bevezetésén fáradoztak és ezt megelőzően korai tapasztalataikat még a BMW gyár hazai importőrvállalatánál szerezték.

Reméljük, hogy ezek az évek és az itt szerzett tapasztalatok, ma ügyfeleink elégedettségét szolgálják és nap, mint nap bizonyítani tudjuk Önöknek, hogy helyesen döntöttek, amikor a HONDA márkanévvel ellátott terméket választottak. Tudatában vagyunk, hogy az autóipari szolgáltatások területén a legfőbb cél, a vevők elégedettségének folyamatosan hibátlan biztosítása komplex feladat.

Biztosíthatjuk Önöket, hogy a tulajdonosok és munkatársaink mindent megtesznek e cél eléréséért.

A mai kor autóvásárlója naprakész ismeretekkel rendelkezik a kedvenc választott márkájáról. Ismereteit ma már nemcsak a baráti köréből, hanem a világháló segítségével is beszerezheti. Cégünk a ROYAL MOTOR ebben is igyekszik ügyfeleinek szolgálatára lenni. Az általunk folyamatosan fejlesztett www.hondanet.hu széleskörű információkat, biztosit a nap bármely órájában.

A vevőinkkel való elektronikus kapcsolattartást a jövő egyik fontos céljának tartjuk, ez biztosíthatja ügyfeleink lojalitását a HONDA márka és a ROYAL MOTOR iránt.

A Honda elnöke is ellátogatott hozzánk

2003. szeptemberében látogatást tett kereskedésünkben Takeo Fukui Úr, akit cégünk tulajdonosai és a Honda Hungary vezetői láttak vendégül.

 

szerviz

A mai kor személygépkocsijai már igen bonyolult termékek, melyekben több iparág és technológia fejlesztései összegeződnek. Gondoljanak csak a motorok vezérlésben alkalmazott chipekre az azokat vezérlő szofverek sokrétű funkcióira, avagy a műszerfalak környékén szaporodó telekommunikációs szolgáltatásokra.

Érthető, hogy ezeknek az autóknak javítása sokoldalúan kiképzett szakembereket és egyre bonyolultabb műszerezettséget igényel.

Társaságunk a ROYAL MOTOR mindig nagy súlyt helyezett a cégben a szükséges műszaki ismeretek és szakembergárda rendelkezésre álljon. Súlyt helyezünk továbbá a továbbképzésére és a társaság műszerparkjának folyamatos korszerűsitésére. Szakembereink a márka évente megrendezésre kerülő országos javítási versenyeit rendszeresen megnyerik és az európai megméretéseken is előkelő helyezéseket szereznek.

A HONDA autók tulajdonosai szervizünk magas színvonalú munkájának eredményeképpen autóik, megbízhatóságát a napi gyakorlatban tapasztalhatják.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: