Karl-Ker Kft.
Város: 3529. Miskolc
Utca: Perczel Mór u. 37/A 9074
Telefon: 06 46 413-439
Fax: 06 46 413-439
Mobil: 06 20 943-6180
GPS: 48.0926  - 20.7769
Weblap: www.karlker.hu
E-mail: karlker@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőipari szolgáltatások
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

A KARL - KER Kft. jogelődje, a KARL - KER Bt. 1991. - ben alakult. Az alapító magánszemélyek vezetésével, az 1997 - es átalakulás óta működik a jelenlegi formában. Az alapításkori alaptevékenység ma is meghatározó szerepet tölt be a társaság életében.
Az 1992. év elejétől a társaságunk által kizárólagosan képviselt német HALFEN cég rögzítés és szereléstechnikai termékei időközben kibővültek a HALFEN által magába olvasztott FRIMEDA, DEMU, LUTZ, és DEHA cégek azonos profilú termékeivel.

A kereskedelmi vonal további erősítésére 1997-től társaságunk képviseli a német DEFLEX - BESAPLAST egyesülést is, melynek termékei a dilatáció képzés területén képviselnek magas műszaki színvonalat.

A magyar előírásoknak megfelelően a forgalmazott termékek ÉMI Alkalmazási Engedéllyel rendelkeznek folyamatos utóellenőrzés mellett.

A társaság piaci pozíciójának megerősítése, és megrendelőink megváltozott igényeinek érdekében 2000 - től, a HALFEN - DEHA termékek értékesítésén és a hozzá kapcsolódó tervezési és szaktanácsadási tevékenységen túl, elkezdtük ezen termékek beépítésével az építőipari kivitelezői munkát.

2001 - től, vasbeton vázszerkezet szereléssel bővítettük kivitelezői területünket, a hozzá kapcsolódó betonozó és kőműves munkákkal együtt.

Az építőipari tevékenység növekedésével dinamikusan nőtt árbevételünk, és arányosan növekedett társaságunk létszáma is.

A forgalomba kerülő új termékekről, a legújabb fejlesztésekről folyamatosan tájékoztatjuk a meglévő és leendő partnereinket az évente megrendezendő CONSTRUMA kiállításon és a már hagyományos szimpózium körutunkon.

Célunk, hogy mind a kereskedelem, mind a kivitelezés területén, a legmagasabb műszaki és minőségi színvonalon elégítsük ki a megrendelőink igényeit.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: