Velem'96 Bt.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Mátyás király krt. 11. 9071
Telefon: 06 22 330-066
Fax: 06 22 330-066
Mobil: 06 70 313-2364
GPS: 47.1931  - 18.4059
Weblap: www.velem96.hu
E-mail: velem96@velem96.hu
Tevékenységi körök:
        *  Oktatás - felnőtt képzés
        *  Oktatás - nyelvoktatás
        *  Oktatás - tanfolyamok
Bemutatkozás:

Nyelviskolánk Székesfehérvár belvárosában, közvetlenül a Piac tér szomszédságában található, így ideális és könnyen megközelíthető vidéken élő tanulók számára is.
Mint azt a nevünk is mutatja a Nyelviskola 1996-ban alakult, az ezt megelőző években a cég vezetője vállalati oktatással foglalkozott, mint magánvállalkozó.

Városi tanfolyamainkat 2000 nyarán indítottuk. Az első pár hónapban egy lakótelepi lakásban működtünk csupán. 6-8 fős csoportjaink számára a kötetlen, nyelvi gátlásoktól mentes, jó hangulatú órákat azzal is igyekeztünk biztosítani, hogy angol mintára teadélutánokat szerveztünk. Családias hangulatú kiscsoportjaink hamar kinőtték a lakótelepi lakás két szobáját.

Irodánk és tantermeink egy része jelenleg közvetlenül az Alba Plaza mögött található, a Gábor Dénes Főiskola épületében. Itt már egy modern, jól felszerelt iroda található, a tantermeink kényelmesek, a tanulók részére rendelkezésre állnak mindazok az eszközök, amelyek a korszerű nyelvoktatásban nélkülözhetetlenek.
Az irodaépületben található kávéautomata, fénymásoló központ, portaszolgálat, mely segíti a hallgatókat az épületen belül az eligazodásban.

Tanfolyamaink hangulatára továbbra is a családias légkör jellemző, megtartottuk a 6-8 fős maximális létszámot. 
Csoportjaink kialakításában elsődleges cél volt az átjárhatóság biztosítása, tehát ugyanabban a rendszerben tanítunk, ugyanazokból a tankönyvekből, így az esetlegesen egy időre kimaradó, vagy munkabeosztás miatt más időpontban ráérő tanulóknak mindig tudunk azon a szinten más csoportot is kínálni alternatívaként.

2003 nyarán nyelviskolánk államilag elismert intézménnyé vált. Akkreditációs lajstromszámunk: 0470.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: