Várterm Építő és Gépészeti Kft.
Város: 3950. Sárospatak
Utca: Comenius u. 24. 9032
Telefon: 06 47 311-304
Fax: 06 47 511-497
Mobil: 06 30 945-5849
GPS: 48.3197  - 21.5655
Weblap: www.varterm.hu
E-mail: vartermkft@pr.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - épületgépészet
Bemutatkozás:

A VÁRTERM KFT. BEMUTATÁSA

A VÁRTERM Kft elsősorban épületgépészeti munkák fő- és alvállalkozói kivitelezését végzi 1992 óta egyre növekvő megrendelési regisztrálással. Kezdetben csak B-A-Z megyében, később Szabolcs-Szatmár-Bereg megye több településén, valamint Budapesten és Debrecenben végeztünk kivitelezéseket. Alvállalkozóként Németországban és Ukrajnában is részt vettünk különböző projektekben. A Kft tulajdonosi szerkezete magyar, zempléni társaságok és magánszemélyek birtokolják.

A Várterm Kft piaci filozófiájának lényege:
- jó minőségű, tartós, különösebb kezelést, karbantartást nem igénylő anyagok felhasználása,
- a piaci átlagárhoz közelítő vállalási összeg,
- rövid megtérülési idő a megrendelői oldalon.

Fő tevékenységünk, cégbejegyzésünknek megfelelően víz-, gáz-, és fűtésszerelés, de otthonosan mozgunk a klasszikus értelemben vett épületgépészet minden ágában. A kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk az innovatív technológiák alkalmazására. A korszerű réz-, és műanyagcsöves fűtési rendszerekhez szükséges anyagok hazai kereskedelmi megjelenésével egyidőben álltunk át e technológiák alkalmazására (a térségben elsőként). A modern és biztonságos épület-felügyeleti vezérlő rendszereket először vezettük be a térségben. E rendszerek előnye a biztonságon túl kivitelezéseink minőségének folyamatos ellenőrizhetősége.

A Várterm Kft. az épületgépészethez szükséges valamennyi munkafolyamat elvégzését vállalja, illetve a gyakorlatban végzi. Az ehhez szükséges gépek a cég telephelyén és nem termelő infrastruktúrájában rendelkezésre állnak. Az épületgépészethez csatlakozó munkafolyamatokat a következőkben összegezhetjük:
- tervezés,
- előregyártások,
- berendezések gyártása, beépítése
- víz- és szennyvízrendszer szerelése,
- villanyszerelési munkák,
- fűtés- és csőszerelési munkák,
- épületfelügyeleti rendszerek kiépítése.
- gázellátás
- szellőzés
- klimatizálás

A technológiák korszerűsödésével együtt járó modernizálódási folyamatok Cégünket sem hagyták érintetlenül, hiszen a munkafolyamatokat könnyítő, illetve költségkímélő technikák alkalmazása elengedhetetlen feltétele a fejlődésnek. Mindezek miatt korszerű, lehetőleg minden munkafolyamatban egyaránt használható univerzális gépeink a kor színvonalának megfelelnek.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: