Bianka Apartman - Szolgáltató Kft.
Város: 3412. Bogács
Utca: Andornak út 23. 8996
Telefon: 06 49 534-006
Fax: 06 49 534-007
Mobil: 06 30 231-8950
GPS:  -
Weblap: www.biankaapartmanhaz.hu
E-mail: info@biankapanzio.t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Utazás, üdülés - szálláslehetőség
Bemutatkozás:

A Bükk déli lankái közé ékelõdve található Bogács, amely nemcsak a falusi turizmus kedvelt helye, de méltán népszerû, melegvizes gyógyfürdõjérõl és kiváló borairól is.
A kíváncsi turista és a pihenni vágyó vakációzó egyaránt megtalálja azt amire vágyik, mert egyedülálló módon ebben az üdülõfaluban egyszerre található meg minden, ami a szabadidõ értékes eltöltéséhez fontos. Az aktív pihenés hívei kirándulhatnak, kisebb-nagyobb túrákat tehetnek a környéken, a kisgyermekes családok a közvetlen közelben találhatnak kalandos programokat, de aki kicsit messzebbre merészkedik, az felfedezheti Egert, Mezõkövesdet, vagy a Bükk szerpentinjein átvágva a nemzetközi látnivalókban gazdag Lillafüredet, Miskolctapolcát is.

A Bianka Apartmanház Bogács egy csendes, nyugodt részén, mégis a falu központjához közel (mintegy tiz percnyi sétára) fekszik.
Apartmanházunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az ideális legyen a szabadság és pihenés eltöltésére. Apartmanjaink kényelmesek, tiszták és jól felszereltek.
Tíz darab négy férõhelyes, kettõ darab két férõhelyes apartman várja kedves vendégeinket. Mindegyikben külön háló, nappali, amerikai konyha, tusoló és mellékhelyiség található.
Két apartmanunkat kimondottan mozgáskorlátozott vendégeknek alakítottuk ki, igyekezvén számukra is teljessé és komfortossá tenni az itt töltendõ idõt.
Ha vendégeink helyben szeretnének szórakozni, akkor a kertben a gyerekek számára játszótér található. A felnõttek részére a kertben grillsütõ helyet alakítottunk ki.
Az apartmanházban egy jól felszerelt klubhelyiség, a szobákban pedig televízió segíti a kikapcsolódást. 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: