Pilana Tools Kft
Város: 1131. Budapest
Utca: Reitter Ferenc u. 132 8983
Telefon: 06 1 320-3050
Fax: 06 1 329-7234
Mobil: 06 30 429-9096
GPS: 47.5402  - 19.0908
Weblap: www.pilana.cz/hu
E-mail: pilana.tools@chello.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Ipar - szerszám, alkatrész
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A dinamikusan fejlődő PILANA TOOLS a maga 550 dolgozójával a legnagyobb európai szerszámgyártók közé tartozik

PILANA Tools Kft
Társaságunk 1997-ben, Forcon Pilana néven alakult Budapesten. Kezdettől fogva elsősorban a csehországi Pilana Tools a.s. termékeinek magyarországi értékesítését végezte. Mint az alapító névből is következik, székhelyünk a volt Forcon Szeszámipari Művek budapesti telephelyén található. Itt alakult meg az iroda és a műhely is, ahol szerszámélezést is folytatunk. Itt végezzük a faipari szerszámok felújítását és javítását.

2005 –ben tulajdonosi változás történt, ettől kezdve társaságunk a Pilana Tools a.s. hivatalos képviselete és száz százalékos tulajdonú leányvállatata Pilana Tools Kft néven.

Jelenleg hat alkalmazottal dolgozunk. Értékesítésünket területi képviselőink és központi irodánk biztosítják, ahol technológiai szaktanácsadást is nyújtunk. Termékválasztékunk folyamatosan bővül a hagyományos faipari szerszámoktól kezdve egészen a speciális egyedi gyártásu ipari késekig.

PILANA Tools a.s.
A dinamikusan fejlődő PILANA TOOLS a maga 650 dolgozójával a legnagyobb európai szerszámgyártók közé tartozik. A szerszámok a legjobb minőségű acélból, DIN és ISO szabvány szerint készülnek, a gyártás folyamán folymatos minőségellenőrzés történik.

A gyártás pontosságát a legmodernebb berendezéseket biztosítják: lézerkivágó gépek, CNC köszörűk, CNC megmunkáló központok, CNC élezőgépek, automata kemencék, továbbá egyéb automata és félautomata berendezések.

A PILANA TOOLS CSOPORT több, gazdaságilag összetartozó egységből áll. A PILANA TOOLS a.s. végzi a termékek értékesítését, az energia szolgáltatást és egyéb a gyártással nem közvetlenül összefüggő tevékenységet. A PILANA TOOLS Wood Saws s.r.o., PILANA TOOLS Knives s.r.o., PILANA TOOLS Saw Bodies s.r.o. és a PILANA TOOLS Metal Saws s.r.o. végzi a szerszámok előállítását.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: