FF Fémfeldolgozó ZRT.
Város: 1135. Budapest
Utca: Szegedi út 57-63. 8973
Telefon: 06 1 329-9025
Fax: 06 1 329-9024
Mobil:
GPS: 47.5275  - 19.085
Weblap: www.ffzrt.hu
E-mail: ffzrt@ffzrt.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Ipar - vendéglátás
Bemutatkozás:

A FF Fémfeldolgozó Ipari és Kereskedelmi Zrt. elődjét,  Fémfeldolgozó Szövetkezetet 1949-ben alapította 5 kisiparos.

A szövetkezet 1991-ben 100%-ban magyar tulajdonú részvénytársasággá alakult. A ma is kizárólag magyar tulajdonban lévő Fémfeldolgozó egyike azon kevés termelő cégeknek, mely több mint félévszázados múltra tekint vissza, és az elmúlt évtizedek gazdasági viharait, nemhogy átvészelte, de folyamatos növekedéssel stabilizálta helyét a magyar és külföldi piacon.

A Fémfeldolgozó a roszdamentes lemezek, csövek és profilok feldolgozásának specialistája. Ez, és termelő tevékenységünk sokszinűsége, lehetőséget teremtettek, és teremtenek mind a mai napig arra, hogy a nagy külföldi vevőket, a magyar nagyvállalatokat és a kis hazai vállakozásokat sokféle termékkel, egyformán kiemelkedő színvonalon szolgáljuk ki.

A FF Fémfeldolgozó Zrt. árbevétele manapság évente mintegy másfél milliárd forint,  a vállalatnál közel kétszáz munkavállaló dolgozik.

Termékeink minden tekintetben megfelelnek az igen szigorú nemzetközi előírásoknak. A cégnél bevezetett ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer garantálja a termékeinek az állandó minőséget.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: