TOSI-TRANS
Város: 4400. Nyíregyháza
Utca: Hősök tere 14. fsz.1 8704
Telefon: 06 42 492-992
Fax: 06 42 492-992
Mobil:
GPS: 47.9571  - 21.7157
Weblap: www.tositrans.hu
E-mail: office@tositrans.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

A TOSI 2006 Kft. azzal a céllal alakult, hogy a személyszállítási piacon egy megbízható, minőségi szolgáltatást tudjon nyújtani, versenyképes áron, a partneri kapcsolatban lévő utazási irodák utasai számára, mely főleg a reptéri transzfer szállításra épül.

Kérésre egyedi, eltérő célú személyszállítást is vállalunk, valamint nagyobb létszám esetén különböző kedvezményekkel tesszük vonzóbbá szolgáltatásunkat. Tevékenységünket magas etikai normáink és legjobb szakmai tudásunk szerint valósítjuk meg. Partnereink igényeit, elvárásait, elégedettségét rendszeresen felmérjük és minőségfejlesztési tevékenységünket ennek megfelelően alakítjuk.

Maximálisan rugalmasan kezeljük a Megbízó által kezdeményezett változtatásokat. Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően nagyobb módosításokra is rugalmasan tudunk reagálni. Kiemelten kezeljük a hatályos törvényi és tartalmi szabályozók és előírások szigorú betartását, illetve betartatását. A törvényesség fenntartása érdekében irányítási munkánkban eleget teszünk a jogszabályi előírásoknak, valamint a megbízásainkban vállalt kötelezettségeinknek is.

Cégünk vezetője és sofőrjei a (89/1988.(XII.20) MT rendelet alapján) a személygépkocsis személyszállításhoz szükséges valamennyi engedéllyel rendelkeznek, melyek az alábbiak:

  • SZEMÉLYGÉPKOCSIS SZEMÉLYSZÁLLÍTÓI VÁLLALKOZÓI VIZSGA
  • PÁV II ALKALMASSÁGI VIZSGA
  • SZEMÉLYGÉPKOCSIS SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ SZOLGÁLTATÓ SZAKVIZSGA IGAZOLVÁNY

Gépjárműveink kivétel nélkül rendelkeznek:

  • Sárga rendszámmal
  • Személyszállítói engedéllyel
  • Ülőhelyek számának megfelelő utasbiztosítással
  • Ezen engedélyek nélkül 2006-ban Magyarországon díj ellenében folytatott személyszállítási tevékenység NEM VÉGEZHETő hivatalosan!

Reptéri Transzfer - Pontosan, biztonságosan, kényelmesen

Cégünk fő profilja

Minőségi háztól-házig transzfer szolgáltatást nyújtunk turista, valamint üzleti ügyfeleink számára Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc és ezen települések vonzáskörzetéből, többek között a budapesti, bécsi és debreceni repülőterekre a legkényelmesebb körülmények között.

Ügyfeleinkért házhoz megyünk és a visszautat is lebonyolítjuk, hazaszállítjuk őket otthonukba. Utasainknak nem kell azon aggódniuk, hogy hogyan jutnak el időben a repülőtérig, hol hagyják autóikat az utazás idejére, vagy hogyan jutnak haza.
Nem kell feleslegesen fizetniük külön taxiért, vagy egyéb tömegközlekedési eszközökön cipelniük súlyos csomagjaikat.

Reptéri Transzfer szolgáltatásunkat, személyre szabottan, az év 365 napjában és napi 24 órában, kiemelten kedvező tarifákkal végezzük.

A TOSI -TRANS már közel 25 magyarországi utazásközvetítő irodával áll kapcsolatban, Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc városokban, melyek közreműködésével rendszeresen találkozhat akciós ajánlatainkkal, igénybe veheti szolgáltatásunkat.

Amennyiben Ön partnerirodáinkban rendeli meg Reptéri Transzfer szolgáltatásunkat, biztos lehet benne, hogy minden esetben ugyanazon árért juthat hozzá szolgáltatásainkhoz, mintha nálunk rendelné meg utazását!
Tehát, Önnek csupán annyi a dolga, hogy megrendelje a szolgáltatásunkat, partnereinknél, ügyfélszolgálati irodánkban, weboldalunkon keresztül, e-mailben, vagy akár telefonon. A kiállás budapesti transzfer esetén, Nyíregyháza, Miskolc, Debrecen területére díjmentes. Egyéb településekről történő indulás esetén egyszeri plusz díjat számolunk fel. A repülőterekről történő utazáskor az utasainkat a terminálban névtáblával, vagy az előre egyeztetett módon várjuk a terminálok bejáratainál.

  •  Belföldi és külföldi személyszállítás
    Cégünk a tulajdonában lévő gépkocsikat a nála alkalmazásban lévő gépkocsivezetővel együtt a megrendelő rendelkezésére bocsátja, bármilyen belföldi és külföldi utazás céljából legyen az nyári üdülés, síelés, rafting túra vagy baráti, családi kirándulás egy hétvégén.
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: