DIMENSION Kft.
Város: 3527. Miskolc
Utca: József A. u. 40. 8681
Telefon: 06 46 320-490
Fax: 06 46 320-490
Mobil:
GPS: 48.1059  - 20.81
Weblap: www.dimensionkft.hu
E-mail: info@dimensionkft.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - villamosság
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

A DIMENSION Villamossági Szolgáltató Kft 2003. március 7-ei dátummal, átalakulással jött létre a Dimension Bt.-ből. A kft ügyvezetője Csorba Béla. A Dimension Bt. 1991-ben jött létre, és 12 év alatt 9 személyesre fejlődött fel. Ezt a fejlődést a megrendelések számának gyors növekedése indokolta és tette lehetővé, mely a megbízható minőség nyújtásának, a rugalmasságnak és a megfelelő árszint kialakításának köszönhető.

A cég, mint bt. már nem tudott tovább fejlődni, ezért határozta el a vezetőség az átalakulást. Az azóta eltelt idő igazolta döntésük helyességét.

A DIMENSION Kft. tényleges tevékenységeit a telephelyen végzi, ahol egy jól felszerelt, állandó szerelőműhellyel és irodákkal rendelkezünk.

Tevékenységünket 9 fős állandó létszámmal végezzük. A Társaság alapítója, egyben ügyvezetője villamos üzemmérnöki diplomával rendelkezik, és 1973-tól folyamatosan villamossági szakterületen tevékenykedik. Az ügyvezető munkáját segíti a gazdasági ügyintéző. A feladatok koordinálása a cégnél a műszaki vezető feladata. A teljes személyi állomány szakközépiskolai végzettséggel, továbbá különféle szakirányú speciális képzettségekkel rendelkezik (pl.: épületvillamossági szerelő, villanyszerelő, lakatos, kőműves).

Cégünk, feladatainak az ellátásához rendelkezik 2 db jól felszerelt műhelykocsival. Munkáink elvégzéséhez BOSCH, METABO, HILTI márkájú elektromos szerszámgépeket használunk.

2003-ban bevezettük az ISO 9001:2000 Minőségirányítási rendszert. A minőségirányítási rendszer bevezetésének több célja is van cégünknél. Egyrészt mai piaci körülmények között a megbízásoknál egyre gyakrabban fordul elő, hogy a megrendelő elvárja egy minőségügyi rendszer működtetését, és megfelelőségének hiteles igazolását. Másik fontos indok egy minőségügyi rendszer bevezetésére a minőségi színvonalnak, a vállalat szervezettségének, megbízhatóságának a folyamatos erősítése, fejlesztése. Mindezekhez megfelelő alapot nyújt az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási szabvány.

A DIMENSION Kft. eddigi meghatározó megrendelői még nem, de az EU-csatlakozásból adódó külföldi konkurencia megjelenésével előbb utóbb elő fogják írni a tanúsítvány szükségességét.

A minőségirányítási rendszer bevezetésével a cégnek gazdasági előnye származik a megrendelői kör megtartásából és bővítéséből, valamint a belső költségek fajlagos csökkentéséből.

Cégünk eddig csak belföldön dolgozott, de nem zárkózunk el a külföldi munkavégzési lehetőségek elől sem.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: