Delta-Rex Kft.
Város: 3524. Miskolc
Utca: Adler Károly utca 5. 8673
Telefon: 06 46 312-324
Fax: 06 46 312-324
Mobil: 06 20 943-5713
GPS: 48.0963  - 20.7693
Weblap: www.deltarex.hu
E-mail: delta.rex@chello.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - épületgépészet
        *  Építőipar - villanyszerelés
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

A Delta-Rex Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1992-ben alakult. Építőipari tevékenységek elvégzésére alakítottuk a céget. A kezdeti időszakban különböző építőmesteri, gépészeti és villamos szerelési munkákat végeztünk, később ez az építőipari tevékenység leszűkült épületvillamossági szerelés, illetve gépészeti munkák kivitelezésére.

Cégünk megalakulásakor 4 fő fizikai dolgozóval kezdtük a munkát, ez mára 9 főre bővült, 2 villamosipari technikus, illetve a többi kollégánk villamos szakmunkások. A létszám kb. 3-4 éve állandóan stabil, jól képzett, kvalifikált kollégáink vannak, a továbbképzésükre is odafigyelünk.. Szeretnénk a villamos szekrény összeszerelő műhelyünket továbbfejleszteni. Jelenleg 2 kollégánk szerel a műhelyben, de szeretnénk 3-4-re bővíteni. Most az összeszerelő műhelyben inkább csak saját szekrényeinket gyártjuk, de már két megrendelésünk is volt külső cégektől, ezt szeretnénk továbbfejleszteni, hogy az előszerelő műhely külső cégeknek is tudjon munkát vállalni.

2001-től folyamatosan 10-15%-os árbevétel növekedésünk van, ebben az évben 100-110 millió forintot értünk el, ezt szeretnénk az elkövetkezendő években is megtartani, ha lehetőség nyílik rá, akkor nagyobb mértékkel növelni. Reméljük, hogy az elkövetkezendő években is ugyanilyen jó minőségű munkát tudunk végezni, illetve még a minőségen tudunk javítani, valamint a munka mennyiségét is szeretnénk növelni. Az előzőekből kiindulva várjuk azoknak a partnereknek a jelentkezését, akik az épületvillamosság és a villanyszerelési munkában megbízható, határidőt betartó céget és gyors munkát kívánnak, hiszen ezeknek a követelményeknek maximálisan meg tudunk felelni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: