Center Tool Kft.
Város: 3527. Miskolc
Utca: Bajcsy-Zsilinszky u. 60. 8664
Telefon: 06 46 414-500
Fax: 06 46 413-626
Mobil:
GPS: 48.1026  - 20.8076
Weblap: www.szerszamnet.hu
E-mail: center.tool@chello.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Kereskedelem - szerszám, alkatrész
Bemutatkozás:

1997-ben alakult a CENTER TOOL Szerszámkereskedő és Szolgáltató Kft.

A cég létrehozásának célja az volt, hogy főként Északkelet-Magyarországon magas szinten, minőségi szerszámokkal szolgálja ki az ipar területén egyre növekvő számban megjelenő kis-és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok fokozódó mennyiségi és minőségi igényeit a szerszámbeszállítás területén. A cég a mai napig 100 %-os magyar tulajdonban van, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően megőrizte, illetve növelte versenyképességét a minőségi szerszámkereskedelem területén. A szolgáltatásainkat igénybe vevő partnereink száma folyamatosan növekszik, számuk hamarosan eléri a 2000-et.

Az általunk forgalmazott szerszámok magas minőségi színvonalat képviselnek, és megfelelnek az ipari követelményeknek.

A kínálatunkban szereplő szerszámok többsége gyártói ISO minősítéssel rendelkezik. Gyártói garanciát biztosítunk termékeinkre. Hosszútávú, partneri kapcsolatok kiépítésére törekszünk vevőinkkel, melynek alapját az állandó, széles termékválasztékunk biztosítja.

A CENTER TOOL SZERSZÁM SZAKÜZLET a korszerűen rendszerezett és összeállított, több mint húszmillió forintos árukészletéből tudja kielégíteni az azonnali szerszámigényeket.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: