Copy Shop Center Kft.
Város: 3530. Miskolc
Utca: Corvin u. 3. 8642
Telefon: 06 46 413-900
Fax:
Mobil:
GPS: 48.101  - 20.7882
Weblap: www.copyshop.hu
E-mail: global.miskolc@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Szolgáltatás - kölcsönzés, bérbeadás
Bemutatkozás:

Cégünk 15 éves másolástechnikai tapasztalatta rendelkezik ezen a gyorsan változó, mozgalmas piacon. Ez idő alatt igyekeztünk Miskolc és vonzáskörzetében ügyfeleinket olyan fénymásológép parkkal, s ehhez kapcsolódó szogáltatással kiszolgálni, hogy a másológép midenütt megbízható csendes munkatársként szolgálhassa ki partnereink igényeit.

A XX. század utolsó két évtizede látványos fejlõdést hozott az irodatechnikában. Az elektronikai ipar eredményeinek felhasználásával a fénymásolók és nyomtatók egyre szélesebb szolgáltatást nyújtottak a felhasználóknak. A kezdeti dinamikus analóg korszak azonban lezárult, és a XXI. századdal elkezdõdött a digitális kor.

Nem elégedtünk meg azonban ennyivel, és folyamatosan kerestük az új lehetõségeket, hogy szolgáltatásaink színvonalát tovább emelhessük.

Megtaláltuk azt a partnert, amelynek filozófiája és termékeinek minõsége a legjobban megfelel annak, amit mi képviselni szeretnénk. A Kyocera Mita készülékek mindazt nyújtják, amelyet bármelyik prémium kategóriájú versenytársuk. Amit azonban csak a Kyocera Mita tud, az a kerámia technológiának köszönhetõ többszörös élettartam, a minimális szerviz igény, és az Ecosys rendszer. Ezekrõl a tulajdonságokról a további oldalakon többet megtudhatnak.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: