Credithill Kft.
Város: 3525. Miskolc
Utca: Szentpáli út 5. fsz 8637
Telefon: 06 46 507-584
Fax:
Mobil:
GPS: 48.1036  - 20.7892
Weblap: www.credithill.hu
E-mail: miskolc@credithill.hu
Tevékenységi körök:
        *  Üzlet, iroda - hitelirodák
Bemutatkozás:

Társaságunk Credithill Kft. néven 2005 augusztusban alakult. Cégünk alapítói évek óta a hitelközvetítői szakmában dolgoznak. A mai piaci helyzet tette indokolttá, hogy létrehozzunk egy országos hálózattá növő társaságot, amely a lakossági hitelezés területén professzionális és teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. Az 1980-as évek végén 1 bank volt és 3-4 hiteltermék, napjainkban a helyzet gyökeresen megváltozott. Magyarországon több mint 30 pénzintézet kínál minimum 8-10 hitelterméket a lakosság számára, ez azt jelenti, hogy több mint 300 termékből kell kiválasztani a legjobbat. Ez egy laikus számára fáradtságos és időigényes feladat. A Credithill tanácsadói viszont felkészültek és a lakossági hitelek specialistái, naprakész ismeretekkel a hitelpiac termékeiből. De nem csak a választásban segítünk, - legtöbbünk számára manapság nem is olyan egyszerű dolog elszabadulni napokra a munkahelyéről, a Credithillel erre nem is lesz szüksége.- mi a hitel teljes ügyintézését levesszük ügyfeleink válláról, ezzel napokat vagy akár heteket spórolhat meg az idejéből.

Továbbá nem csak a hitel felvétele fontos. Az idő múlásával azok a hitelek, amik esetleg most a legjobbak előnytelenné válhatnak az ügyfél számára. A Credithill folyamatosan figyeli a piacot és tájékoztatja ügyfeleit a számukra előnyösebb, olcsóbb hitelekről, szükség esetén az átdolgozást is lebonyolítja.

Házépítés, lakásvásárlás, autóvásárlás ezek életünk nagyon fontos lépései. Az ezekhez kapcsolódó hitelfelvétel sem kevésbé fontos vásárlás. Ne bízza a véletlenre a JÓ hitel megvásárlását, a Credithill szakmai csapata garancia a legjobb hitel megszerzéséhez.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: