Boskróm Kft.
Város: 3533. Miskolc
Utca: Vasgyár utca 43 8605
Telefon: 06 46 530-484
Fax: 06 46 530-483
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.boskrom.hu
E-mail: info@boskrom.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

Társaságunk kisvállalkozásként indult 1990-ben, amikor is Magyarországon elsőként alkalmaztuk szervízszolgáltatásunk során egy saját fejlesztésű mobil galván technológiai eljárást, ami lehetővé teszi a sérült, nagy értékű krómozott berendezések felületeinek helyszíni javítását.

Partnereink igényeinek teljesebb kiszolgálása érdekében 1995-ben keménykrómozó üzemet hoztunk létre, amely technológiailag és környezetvédelmileg a legkorszerűbb színvonalat képviseli.

1999-ben megvásároltunk egy 1000 m2-es síndaruval felszerelt épületet, ahol egy teljeskörű szerszámgéptervező, - javító és - gyártó üzemet alakítottunk ki.

Üzemünkben elsősorban az egyedi és kis szériaszámú gépek, hidraulikus, pneumatikus hengerek és rendszerek tervezésére, gyártására és szervízelésére specializálódtunk.

Jelenleg dolgozóink létszáma eléri az 50 főt, az éves árbevételünk pedig meghaladja a 250 millió Forintot.

Társaságunk a minőség továbbfejlesztése céljából valósította meg és működteti az ISO 9001: 2000 minőségirányítási rendszert, amely írásban rögzíti mindazon tevékenységeket és funkciókat, amelyek a minőségi szolgáltatás feltételeit garantálják megrendelőink számára.

A felhasznált nyersanyagok tekintetében törekszünk a legjobb minőségű termékek alkalmazására, így például a Chesterton Hungary Kft. kizárólagos szervizpartnerei vagyunk Magyarországon. Ennek értelmében a Chesterton 1 éves garanciát vállal az általunk beszerelt tömítéseire.

Cégfilozófiánknak megfelelően a teljeskörű minőségi szolgáltatások biztosítása során üzletfeleink megbízható partnerei kívánunk lenni a jövőben is.

Célunk a Boskróm Kft. piaci pozíciójának megtartása és növelése az Európai Unió egész területén.

Ennek érdekében:
-Törekszünk ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére.
-Biztosítjuk a pontos, precíz munkavégzés technikai és szellemi hátterét.
-Folyamatosan javítjuk dolgozóink munkakörülményeit, a béren kívüli juttatások rendszerét, támogatjuk szakmai fejlődésüket, növelve ez által a cég iránti elkötelezettségüket.

A BOSKRÓM MEGOLDÁST KÍNÁL MűSZAKI PROBLÉMÁIRA
FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: