Unio Bt.
Város: 7100. Szekszárd
Utca: Béri Balogh Ádám utca 66. 8500
Telefon: 06 74 510-485
Fax: 06 74 510-485
Mobil: 70/338-7343
GPS: 46.3397  - 18.7011
Weblap: www.uniobt.hu
E-mail: unio@tolna.net
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Cégünk, az Unió Bt. 1992-ben alakult. Jelszavunk: „Vásárlás után a vevõ jön vissza, nem a termék!”

Üzletünk Szekszárdon a Rákóczi u. 31. szám alatt található, ahol minden kedves vásárlót, kis- és nagykereskedõt szeretettel várunk. Célunk a vevõk magas szintû kiszolgálása és a szállítókkal való megbízható partneri kapcsolat kialakítása.

Fõ profilunk a ragasztástechnika, amely fõként a Loctite márkájú ipari ragasztók, tömítõk, tisztítók és kenõanyagok forgalmazására irányul. A termék jelmondata: „Amit a Loctite ígér, azt megtartja!” A kiváló minõségnek és többéves tapasztalatunknak köszönhetõen bekerültünk az ország legnagyobb forgalmú Loctite üzletei közé. A terméknek világviszonylatban is olyan megrendelõi vannak, mint a legnagyobb autó-, repülo- és hadiipari vállalatok.  A Loctite és a Henkel cégek egyesülésével lehetõségünk nyílt a Henkel termékek forgalmazására is, segítséget nyújtva ezzel a háztartásokban végezendõ javításokhoz, tapétázáshoz, fugázáshoz, valamint építkezéshez is. Szintén a Henkel ághoz tartoznak a Teroson autójavítási és karbantartási anyagok. Palettánkra felvettük a Bison ragasztókat, melyek között az általános fém- és mûanyagragasztókon kívül megtalálhatók a speciális, pl. gumicsónakhoz, szõnyegpadlóhoz használatos termékek, valamint a kétoldalas szalagok is. A Rema Tip-Top termékcsalád szintén szerepel ajánlatunkban: kerékpárok, motorok gumijához használható ragasztók és foltok, javítókészletek. További általunk forgalmazott márkák: Diamant, Araldit, Devcon, FBS, EMFI.

Tisztító és kenõanyagok közül a Kontakt anyagokat emeljük ki, melyek teljes választéka megtalálható üzletünkben. A Kontakt Chemie cég a világ egyik vezetõ gyára, mely elektronikai tisztító, ápoló és karbantartó anyagokat gyárt, de megtalálható kínálatukban a címkeoldó spray-tol a sûrített levegõig sok más anyag is.

  Másik jelentõs profilunk az autóápolási, karbantartási anyagok és alkatrészek forgalmazása szintén kis- és nagykereskedelmi szinten. Cégünk a Láng Kft. szerzõdéses partnere, ennek az országos hálózatnak köszönhetõen bármilyen autótípushoz való alkatrész 24 órán belüli szállítását vállaljuk.

Forgalmazott termékeink:

- Autóápolásban: Sonax, Car Plane, Turtle Wax

- Alkatrészben: Sofima fékbetétek, Armafilt üzemanyag, olaj- és levegõszûrõk, Monroe lengéscsillapítók

- Karbantartási anyagok: Wynn’s adalékanyagok üzemanyag-, olaj- és hûtõrendszerbe, Brigéciol motormosó, különbözõ ablakmosó folyadékok nyárra és télre is, fékfolyadékok, Ford motorolajok, Valvoline olajok autóhoz, motorhoz és motoros csónakokhoz, MoTip technikai spray-k (csavarlazító, lánckenõ, féktisztító, hidegindító, stb.)

- Egyéb kiegészítõk: csomagtér betétek, Avisa küszöbvédõk

 Keresse a minõséget: Unió Bt. Szekszárd, Rákóczi u. 31.

 Nyitva tartás:
H-P: 8:00-16:30
Szo: 8:00-12:00

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: