Arte Collection Kft.
Város: 8900. Zalaegerszeg
Utca: Rákoczi Ferenc utca 1-3. 8325
Telefon: 06 92 315-532
Fax: 06 1 239-8405
Mobil:
GPS: 46.8454  - 16.8429
Weblap: www.uvegekszer.hu
E-mail: info@artcollection.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - lakberendezés, belsőépítészet
        *  Kereskedelem - ékszer
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:
Cégünk fõ profilja üveg lakberendezési tárgyak és üvegékszerek kis- és nagykereskedelme.
Boltjainkban megtalálhatóak a világszerte méltán híres muránói üvegékszerek, melyek hétköznapokon és ünnepi alkalmakon is tökéletesen öltöztetik viselojét.
Termékeink között felfedezhetõek magyar iparmûvészek zsûrizett ékszerei, mint például a Rozetta kollekció. Sportos, dekoratív, elegáns, divatos, vad, hûvös – bármilyen öltözékhez illõ medálok, gyûrûk, karkötõk, fülbevalók, és egyéb kiegészítõk kaphatók.
Egyedi, különleges, csillogó, letisztult színek, hagyományos és modern – óriási, folyamatosan megújuló választék.
Emellett termékpalettánkon szerepelnek még az Olaszországban egyenként, kézzel készített exkluzív üvegtárgyak, melyek stílusosan öltöztetik lakását, irodáját, mint önálló bútordarab vagy egyedi lakás kiegészítõ.
Olyan híres 19-20. századi festõk, mint Klimt, Monet, Van Gogh stb. is inspirálták az égetett üvegsorozat készítõit, akik e neves muvészek mestermûveit reprodukálják részben vagy egészben lámpákon, tálakon és más dekoratív lakberendezési tárgyakon.
Mindenki megtalálja az egyéniségéhez, saját ízlésének megfelelõ, otthonába illõ darabot, hiszen a széles választékban jelen vannak különbözo egzotikus országok (Bali, Mauritius stb.) motívumai, a jazz mûfaj jelképei, nonfiguratív, mozaik minták, és még gyerekszobába illõ kiegészítok is kaphatók, melyek fokozzák otthona látványát.
Akik szeretik a modern és klasszikus stílust is, becsülni fogják az eredetiséget, ízlést, technikát és a színek harmóniáját. Legyen az asztaldísz, tál, lámpa, fényképkeret, tükör vagy egy festmény a falon, egyaránt ideálisak ajándéknak vagy belsoépítészeti designnak.
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: