Príma Kft.
Város: 1145. Budapest
Utca: Újvidék u. 59. 8316
Telefon: 06 1 363-5822
Fax: 06 1 383-4271
Mobil:
GPS: 47.5137  - 19.1079
Weblap: www.primakft.hu
E-mail: primakft@mail.datanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőipari szolgáltatások
        *  Építőipar - épületgépészet
        *  Szolgáltatás - klíma
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

A Príma Kft 1989-ben kezdte meg építőipari és épületgépészeti tervezői és kivitelezői tevékenységét. Jelenleg 9 fő foglalkozik ez irányú tevékenységgel..
Magán megrendelőink számára családi és társasházi lakások épületgépészeti tervezését, kivitelezését, felújítását és átalakítását végezzük. A megrendelőkkel személyes kapcsolatot alakítunk ki, a vevők általános megelégedettségére.

Korszerűsítés keretében vállaljuk víz-,gáz-, központi fűtési rendszer tervezését és kivitelezését, klímarendszerek telepítését. A felhasznált anyagokat közvetlenül a forgalmazóktól vásároljuk, akikkel többéves megbízható jó partnerkapcsolatot alakítottunk ki.
Közületi megrendelőink részére épületgépészeti és klímatechnikai tervezési és kivitelezési munkák elkészítését vállaljuk.
Megrendelőinkkel a szerződés megkötését követően is korrekt kapcsolatot tartunk fenn, amely a garanciális javítást valamint a garancián túli karbantartást is magában foglalja.
Társaságunknál szolgáltatásaink minősége a kor igényeihez igazodva fejlődik. A külső partnerektől érkező érdeklődésre ajánlat-vagy tájékoztatás kérésre minden esetben válaszolunk. Az energiatakarékosság jegyében a napenergia hasznosítását célzó napkollektorok tervezését és telepítését végezzük.

Cégünk 2003-ban teljeskörű épületgépészeti tervezés és kivitelezés minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, amely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek.
A Príma Kft 1989-ben kezdte meg építőipari és épületgépészeti tervezői és kivitelezői tevékenységét. Jelenleg 9 fő foglalkozik ez irányú tevékenységgel.

Az utóbbi 4-5 évben egyre inkább terjed a klimatizálás. Ennek oka a nyaranta évről-évre visszatérő egyre szélsőségesebb hőmérséklet. A klímának a hűtésen kívül egyéb hasznos szolgáltatásait is élvezhetjük, pl.: pollenszűrés, levegőtisztítás, fűtés, stb.

Klíma szerelés keretén belül ingyenes felmérést, tanácsadást, tervezést végzünk.

Az igények felmérését követően megrendelőink részére a legoptimálisabb ajánlatot adjuk.

A berendezések minősége a komfort igényeinek tökéletesen megfelel. A készülékeket alacsony zajszint és átlagon felüli megbízhatóság jellemzi. A berendezések környezetbarát R-407, R-410 hűtőközeggel vannak feltöltve.

A klímaberendezések telepítését megfelelően kiképzett vizsgával és „zöldkártyával” rendelkező szakemberek végzik.

A készülékek karbantartását folyamatosan igény szerint végezzük. Vevőszolgálati tevékenységünkből eredően mind a garanciális, mind a garancián túli javítások elvégzéséhez szakszerű felkészültséggel és kapacitással rendelkezünk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: