Akksi Ipari Kft.
Város: 8900. Zalaegerszeg
Utca: Kiserdei út 5. 8292
Telefon: 06 92 315-731, 06 92 323-435
Fax: 06 92 346-322
Mobil:
GPS: 46.8608  - 16.85
Weblap: www.akksi.hu
E-mail: info@akksi.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Az AKKSI Kft. 1991-ben alakult, 100%-os magyar tulajdonnal. Dinamikus fejlődésének köszönhetően ma Magyarország egyik vezető akkumulátor gyártójává vált. A cég fő tevékenységi területe az akkumulátorok gyártása és forgalmazása.

Az akkumulátor gyártás a társaság zalaegerszegi telephelyén folyik, értékesítését országosan kiépített saját kereskedelmi hálózatán keresztül látja el. A közúti járműpark igényeit szem előtt tartó gyártmány skála gazdag választékot kínál a partnerek számára. A termékválasztékban megtalálhatók az AKKSI, MAGNUM, BOGEN, TORNADO márkák. A cég termékeit a belföldi piacon értékesíti, kiskereskedelmi és nagykereskedelmi tevékenységet egyaránt folytatva. A vállalkozás munkatársai közreműködésével egész Magyarország területén magas szintű szaktanácsadást illetve szervizszolgálatot valamint gyors garanciális ügyintézést biztosít.

 Az AKKSI Kft. tevékenységi körében, az akkumulátorok gyártásánál és a szolgáltatás minél magasabb szintű ellátásánál, egyik legfontosabb szempont az, hogy a minőségi követelményeket kielégítsék. Ennek legbiztosabb eszköze az ISO szabványok szerint tanúsított Integrált Minőség- és Környezetirányítási rendszer alkalmazása.

A szabvány bevezetésének áttekintése: 1999 a társaság bevezette, és 2000. január 27-én auditáltatta az EN ISO 9002:1994 minőségbiztosítási rendszert
 
2000 bevezette az EN ISO 14001:1996 szabvány szerinti környezetirányítási rendszert
 
2003 januártól áttér az új ISO 9001:2000-es szabványra, ennek előkészületeit 2002-ben kezdte meg a társaság, 2002 decemberében megtörtént a rendszer auditálása. Az év végén bevezette az Integrált minőség-és környezetirányítási rendszert amely az EN ISO 9001:2000 és az EN ISO 14001:1996 szabványok szerint épül fel.

A feldolgozásra kerülő gondosan kiválasztott hazai és import anyagok, a precízen beszabályozott német eredetű technológia, az európai színvonalú géppark biztosítja a termékek magas használati értékét, a megbízhatóságot, és a hosszú élettartamot.

A gyártási technológiába közvetlenül integrálásra került a környezet megfelelő védelme, a legkorszerűbb szűrő és védőberendezések alkalmazásával.

Az AKKSI Kft által gyártott és forgalmazott akkumulátorokat magas műszaki paraméterek, nagy megbízhatóság, hosszú élettartam, csökkentett gondozás igény, nemzetközi méretválaszték jellemzi. Az akkumulátorok, tükörhegesztett polipropilén edénnyel készülnek. A pozitív és negatív lemezeket nagy porozitású, kis felületi ellenállású szeparátorokkal választjuk el, ez növelt biztonságot nyújt a töltöttségi állapot megtartására.

Az AKKSI Kft által alkalmazott akkumulátorlemezek ellenállóak a túltöltés káros hatásaival szemben, jó a rázásállóságuk és jelentős kapacitástartalékkal rendelkeznek, ezért élettartalmuk is hosszabb.

A magas indítóáram elérését a nagyobb méretű és nagyobb aktív felülettel rendelkező lemezek biztosítják. Az ólomhidak, és a pólusátvezetések nagyáramú terhelések elviselésére alkalmasak, optimális keresztmetszetűek.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: