Windoor 77 Kft
Város: 2316. Tököl
Utca: Csépi út 52. 826
Telefon: 06 24 489-438
Fax: 06 24 489-438
Mobil: 06 70 389-9895
GPS: 47.3155  - 18.9643
Weblap: www.windoor77.hu
E-mail: windoor77@invitel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - kapuk, kerítések
        *  Építőipar - nyílászárók
        *  Építőipar - tető
Bemutatkozás:

NYITVATARTÁS:

H-P:8-16
Szo:9-13
Ebédidő:12-12:30

Cégünk 2001-ben alakult a Tökölön, mely a Csepel-sziget déli részén, Budapesttõl 10km-re található. Az alapító tagok és a dolgozók, több éves tapasztalattal a hátuk mögött kezdték a nyílászárók és kiegészítõk forgalmazását és szakszerû beépítését. Célunk a lehetõ legjobb minõséget eljuttatni a vásárlókhoz. Nem kezdtünk nyílászáró gyártásba, pedig több nagyobb profilgyártó cég megkeresett minket együttmûködés céljából. Ennek egy komoly oka van, mégpedig, hogy Magyarországon már van sok kisebb-nagyobb gyártó és tapasztalataink szerint, a minoség nagyban függ a gyártó cég nagyságától, gyakorlatától, gépparkjától, tehát inkább arra törekedtünk, hogy ezekkel a nagy cégekkel vegyük fel a kapcsolatot és forgalmazzuk termékeiket. Így sikerült a Hevestherm-mel (Aluplast profil) késõbb az Albalux-szal (REHAU profil) szerzõdést kötni és termékeiket közel a gyári áron forgalmazni. Szinte folyamatos személyre szabott kedvezményeinkkel biztosítjuk, hogy a megrendelõink bizalommal fordulhatnak hozzánk és nem kell felkeresni a sokszor távoli gyártókat, hanem helyben, kedvezõ áron szerzik be nyílászáróikat. A megfelelõ minõség mellé a szakmai tapasztalattal rendelkezo fiatal szerelõ csapatunk mindent megtesz, hogy megrendelõink maximálisan elégedettek legyenek. Ezt bizonyítja, hogy az évek alatt a legjobb reklám a „szomszéd, vagy ismerõs háza” lett, persze nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos hirdetésekre, regionális újságjainkban megjelenõ tájékoztatókra, melyekbõl a nagyközönség pontosan megtudja aktuális kedvezményeinket.
A nyílászárók mellett, törekedtünk a legjobb minõségû kiegészítõket (árnyékolástechnika, párkányok, beltéri ajtók stb.) felkutatni, melyet szintén a legnagyobb importõröktõl és gyártóktól szerezzük be.
A svéd CRAWFORD garázskapuk helyi képviselete is Nálunk található. Ezzel a garázskapu típussal egy nagyon jó minoségû, minden esztétikai és mûszaki igényt kielégítõ terméket képviselünk a hasonló minõségû típusokkal szembeni jóval kedvezõbb áron.

Irodánk, mely egyben bemutatóterem is, Tökölön, a Csépi u.52.sz alatti Bástya üzletházban találják, ahol munkatársaink minden részletre kiterjedõen tájékoztatást adnak termékeinkrõl és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásainkról. Amennyiben munkaidõn kívül kívánnak felkeresni bennünket, elõzetes idõpont egyeztetés után bármikor az Önök rendelkezésére állunk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: