Bödör Kft.
Város: 8900. Zalaegerszeg
Utca: Egerszeghegyi út 17. 8185
Telefon: 06 92 323-918
Fax: 06 92 323-918
Mobil: 06 30 271 6917
GPS: 46.8341  - 16.8162
Weblap: www.vandorvigado.hu
E-mail: info@vandorvigado.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - éttermek
        *  Szórakozás, vendéglátás - rendezvények, események
        *  Utazás, üdülés - panziók, hotelek
Bemutatkozás:

A Vándor Vigadó Zalaegerszeg határában, a Zalai dombság közepén fekszik. Amellett, hogy ideális feltételeket kínál a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz, megfelelő kiindulópont a környékre - a közeli Gébárti tó, az Aquacity és termálfürdő, az őrség, Zalakaros, Hévíz, Kehidakutány, a Balaton - vagy akár a szomszédos Ausztriába irányuló kirándulásokhoz. A Vándor Vigadó 1995 óa üzemel mai formájában, de a tulajdonos Bödör Károly és családja már több mint 15 éve foglalkozik vendéglátással. Ez idő alatt folyamatosan szépítették a panziót és az éttermet, valamint bővítették a vendégek számára kínált szolgáltatások körét.

Étteremhasználat kérdésében nagyon rugalmasak vagyunk szállóvendégeink számára!

A Vándor Vigadó étterme naponta 15 órától 24 óráig van nyitva, szombaton és vasárnap 12 órától 24 óráig. Pénteken és szombaton este hét órától zene és tánc. Hétfő szünnap. A szállóvendégek számára - megbeszélés szerint - az éttermi szolgáltatások a fenti időpontokon túl is igénybe vehetők, de a konyha 22 órakor zár. Az étlapról sokféle étel - köztük helyi specialitások is - választhatók. A Vándor Vigadó 130 főig vállalja esküvők, vállalati, iskolai vagy családi rendezvények lebonyolítását. Teremdíszítés, zene, menü összeállítása, italszolgáltatás megbeszélés szerint.

Rendezvényekhez a konyha szolgáltatásai igénybe vehetők!

A panzióban 3 db kétágyas szoba zuhanyzóval és WC-vel, 2 db háromágyas szoba közös zuhanyzóval és WC-vel, valamint 3 db apartman jellegű 4-6 férőhelyes szoba zuhanyzóval várja vendégeinket. Minden szobában színes tv is van. A vendégek rendelkezésére áll az emeleti közös konyha és tálaló, de kívánság szerint az étkezések megoldhatók a panzió éttermében.
A panzió főépületében tizenhat fő befogadására alkalmas különterem igényelhető vállalati megbeszélések, családi összejövetelek, baráti találkozók hangulatos lebonyolítására.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: