Ferihegy Autó Kft.
Város: 1185. Budapest
Utca: Üllői út 822. 8152
Telefon: 06 1 297-0310
Fax: 06 1 291-2991
Mobil:
GPS: 47.4246  - 19.2309
Weblap: www.ferihegyauto.hu
E-mail: ferihegyauto@ferihegyauto.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Jármű - autómentés
        *  Jármű - karosszériás
        *  Jármű - márkaképviseletek
        *  Jármű - szervizek
Bemutatkozás:

Wolkswagen               Skoda                  Seat                    Használtautó

Márkakereskedésünk Vecsés és Budapest közigazgatási határának találkozásánál, a Ferihegyi gyorsforgalmi út és az Üllői út kereszteződésénél igazán szemet gyönyörködtető látvánnyal várja mindazokat, akik valódi stílusra, eleganciára és igazán vérpezsdítő érzésekre vágynak mind a látvány, mind pedig a vezetés tekintetében.

Ezen lebilincselő létesítmény nemcsak látványával, hanem műszaki hátterével is elkápráztatja az ide látogatókat.

A mintegy 8000 m2-es területen elhelyezkedő komplexum egy 1200 m2-es alapterületű épületből áll, amelyben a 400 m2-es bemutatóteremhez csatlakozik egy szintén 400 m2-es 6 állásos szerelőműhely. A bemutatóterem nagy mérete lehetővé teszi a SEAT teljes modellpalettájának bemutatását.

A márkára jellemző arculat nem mindennapi élményt kínál az ide látogatók számára. A méreteivel, külső megjelenésével méltán büszkélkedő szalon az egyedi belső harmóniáját sem rejti véka alá. A modern, de stílusos dinamizmust, elképesztő erejű lendületet hordozó SEAT márka image valódi esszenciáját tükrözi ez a nemzetközi színvonalú létesítmény.

A komplexumhoz tartozik a modern és kiválóan felszerelt szervíz, alkatrész raktár, a kétállásos kézi mosó és kozmetika, a szociális és kiszolgáló létesítmények, valamint az irodák és a használt autók kereskedését kiszolgáló WELTAUTO egység. Az épületen kívül rendkívül tágas, mintegy 90 autó befogadására alkalmas parkoló áll a látogatók rendelkezésére.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: