Csige és Fiai Bt.
Város: 4030. Debrecen
Utca: Lovász utca 15. 8093
Telefon: 06 52 425-033
Fax:
Mobil:
GPS: 47.5055  - 21.6233
Weblap: www.csigeesfiaibt.hu
E-mail: csigegy@chello.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorkészítés
        *  Bútor, háztartás - lakberendezés, belsőépítészet
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Akár egy művészeti alkotás, a CSIGE ÉS FIAI névvel fémjelzett bútorok mindegyike EGYEDI, megrendelőink igénye alapján, TRADÍCIONÁLIS a régi idők mestereinek tudása szerint és MINőSÉGI, korunk esztétikai, használhatósági és tartóssági igényeinek megfelelve.

 Ezen tulajdonságok érvényesítése mellett elkötelezve végezzük:

- megrendelőink EGYEDI igénye alapján FA BÚTOROK (konyha, nappali, háló, dolgozó) ÉS LAKBERENDEZÉSI TÁRGYAK tervezését és készítését,

- STÍLUSAZONOS FARAGOTT BÚTOROK készítését,

- KÓPIÁK készítését,

- ANTIK BÚTOROK FELÚJÍTÁSÁT.

 Erősségünk, a tömörfa faragással való díszítése.

 BÚTORAINK MINDEGYIKE -

 - EGYEDI, mivel lehetőséget biztosítunk megrendelőinknek az egyéni elképzeléseik megvalósítására.

Munkamódszerünkre jellemző, hogy az igények pontos megismerése érdekében helyszíni felmérés során személyes egyeztetés és tanácsadás előz meg minden ajánlat tételt.

Az egyedi igények figyelembevételével tájékoztatjuk megrendelőinket a megvalósítási lehetőségről és látványtervvel segítjük a döntéshozatalban, a teljes elégedettség érdekében.

Bútoraink egyediségét biztosítja a tervezéstől a gyártás minden  mozzanatáig meghatározó kézi megmunkálás, ami kiváló kezű faragó mesterek munkájának köszönhető.

 - TRADÍCIONÁLIS, élve azzal a felhalmozott tudással, melyet egykori mesterek hagytak ránk. Ezen ismertek

 alkalmazásával bútoraink a harmonikus, esztétikus formavilággal rendelkező történelmi stílusok jegyeit hordozzák magukon.

Az idő előrehaladtával is alkalmazzuk azokat a szerkezet-összeállítási, felületkezelési eljárásokat, anyagokat és eszközöket, melyekkel elérhetjük a korabeli darabok minőségét, időtállóságát és esztétikumát.

 - MINőSÉGI, mivel nagy figyelmet fordítunk a megfelelő minőségű, alakú, színű, szépségű fa alapanyag, illetve kárpitok, pácok, lakkok, kötő és díszítő elemek kiválasztására.

A korunk által megkövetelt minőség elérése érdekében a kézi megmunkálás támogatására a technika fejlettsége által biztosított eszközöket a precíz megmunkálás szolgálatába állítottuk.

Természetesen a gondosan összeválogatott alap és segédanyagok, illetve a technikai háttér önmagukban az elkötelezett, nagy tudással és tapasztalatokkal rendelkező munkatársaink kétkezű munkája nélkül aligha érhetné el célját az EGYEDI, TRADÍCIONÁLIS, MINőSÉGI lakberendezés ideáját, megrendelőink teljes elégedettségét.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: