INKÖZ Kft.
Város: 9021. Győr
Utca: Bajcsy-Zsilinszky u. 42. 8084
Telefon: 06 96 513-120
Fax:
Mobil: 06 20 434-6669
GPS: 47.6859  - 17.6349
Weblap: www.inkoz.hu
E-mail: info@inkoz.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ingatlan - ingatlan irodák
Bemutatkozás:

Társaságunk Győr város egyik legrégebben működő ingatlanközvetítő vállalkozása, melynek alapítása 1990. nyarára nyúlik vissza. A cég 2001. év őszéig 50%-ban a győri Önkormányzat, 50%-ban a szintén önkormányzati tulajdonban lévő INSZOL Rt. tulajdonában volt. Ekkor vásárolta meg a jelenlegi tulajdonos, a Halászi Takarékszövetkezet az üzletrészek 100%-át, így a társaság jelenleg egyszemélyes Kft-ként működik.

Az elmúlt 11 évben társaságunk bonyolította le az önkormányzati tulajdonú bérlakások értékesítéséhez és díjbeszedéséhez kapcsolódó teljes körű ügyintézést, így azok forgalmi értékének megállapítását is. E tevékenységünk jelenleg is szinte mindennapos, hiszen ma is folyamatosan kerülnek értékesítésre ilyen jellegű lakások és garázsok. A feladat ellátásából adódóan cégünk adatbázisában több ezer győri ingatlan értékbecslési szakvélemény található meg.

Társaságunk központja a belvárosban, a Győri Nemzeti Színházzal szemben, a Bajcsy-Zsilinszky és a Czuczor Gergely utca kereszteződésében található. Ide várjuk kedves Ügyfeleinket!

Az INKÖZ Kft. egyik legfőbb erénye a biztos anyagi háttér, a megbízhatóság, hiszen a megyében az egyetlen pénzintézeti tulajdonban lévő ingatlan közvetítő, forgalmazó vállalkozás.

Cégünk legfontosabb feladatának tartja, hogy a hozzánk betérő ügyfelek ingatlanügyleteihez teljeskörű szolgáltatást nyújtson az ingatlan kiközvetítésétől egészen az adásvételi szerződés megkötéséig. A mindehhez szükséges szakmai hátteret képzett kollégáink biztosítják.

Jelenlegi tevékenységi köreink:

- értékbecslés
 
- közvetítés
 
- forgalmazás (adásvétel, csere)
 
- beruházás, kezelés
 
- bérbeadás
 
- hitelközvetítés

Alapelvünk: szolgáltatásaink színvonalának folyamatos növelése, ügyfeleink teljes körű kiszolgálása.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: