Dichtomatik Kft.
Város: 1184. Budapest
Utca: Üllői út 288. 8051
Telefon: 06 1 297-4346
Fax: 06 1 297-0218
Mobil:
GPS: 47.4504  - 19.1614
Weblap: www.dichtomatik.hu
E-mail: szimering@hu.inter.net
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - szerszám, alkatrész
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Kereskedelem - szerszám, alkatrész
Bemutatkozás:

A Dichtomatik Kft. bemutatása

A Dichtomatik Kft. több mint 10 éve tölt be vezető pozíciót Magyarországon a tömítés- és rögzítés-technikai elemek importálásában, exportálásában és belkereskedelmében. A Dichtomatik Kft. jogelődje - a Szimering-Qualitas Kft. - szintén ezen a területen tevékenykedett és szerzett magának hírnevet a piacon. Kis vállalkozásként indult Dunaújvárosból, mely mára Budapestre költözött és itt alakította ki új székhelyét. A Dichtomatik GmbH 2003 októberében vásárolta meg az akkori Szimering-Qualitas Kft-t, mely ezt követően kiszélesítette termékskáláját és a Dichtomatik tömítés vált meghatározó termékévé.

A Dichtomatik Kft. termékcsoportjai: O-gyűrűk, X-gyűrűk, lapostömítések, támasztógyűrűk, gumizsinórok, rúdtömítések, porlehúzók, dugattyútömítések, karmantyúk, vezetőgyűrűk, vezetőszalagok, szimeringek (ipari és autós), V-gyűrűk, zárósapkák.

A vállalat nagy- és kiskereskedelmi tevékenységet is folytat, termékeit szinte minden iparágban használják. A budapesti központban 650 m2-es raktárral áll partnerei rendelkezésére, amelyben széles termékskálája minden csoportja megtalálható, különböző anyagminőségekben és kialakítási formákban.
Nagyobb tételű megrendeléseknél a cég - amennyiben az anyavállalattól importálja az árut - a szállítási határidőt általában 7-10 napban állapítja meg, mely nemzetközi tekintetben is optimális. A Kft. működését garantálja az MSZ EN ISO 9001:2001-es minőségi tanúsítvány, amelynek segítségével tevékenységét és termékeinek minőségét is folyamatos kontroll alatt tartja.

A Kft. szolgáltatásai:

- viszonteladók és felhasználók azonnali kiszolgálása raktárról
- különleges méretű tömítések beszerzése
- tömítendő közeg és igénybevétel szerinti tömítések tervezése
- rendelésfelvétel az ország egész területéről (hétköznapokon 1530-ig)

A vállalat partnerei számára azok vásárlásától függően egy ún. "partnerprogramot" alakított ki, amely bizonyos vásárlási értéket követően kedvezményes árakat tartalmaz. Ezek a partnerek hozzáférési lehetőséget kapnak a Kft. raktárához, ahol megtekinthetik a cég termékeit és azok listaárát, aktuális raktárkészletét, ill. rendeléseiket is leadhatják.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: