Geers Hallókészülék Kft.
Város: 1107. Budapest
Utca: Mázsa u. 9. I em. 25. 800
Telefon: 06 1 433 0460
Fax:
Mobil:
GPS: 47.4786  - 19.1291
Weblap: www.geers.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - gyógyászati segédeszközök
Bemutatkozás:

Járóbeteg szakellátás (audiológiai, fül- orr- gégészeti, stb. vizsgálatok), logopédiai, szurdopedagógiai szolgáltatás, hallókészülék kiválasztás, hallásgondozás, hallásnevelés, hallókészülék viselõk érdekképviselete (javítások, garanciális, vagy szavatossági ügyek bonyolítása).

 Termékek:

Hallókészülékek és tartozékaik, ezekhez kapcsolódó kiegészítõk (elemek, tisztítószerek, a hallássérültek életminõségét javító egyéb eszközök, stb.)

A mi vevõink az életben aktívan részt vesznek, jobban hallanak és értenek. A készülék megvásárlása után a gondozás minõsége döntõ az optimális hallás biztosításában. Új hallókészülékeink sikerérõl annyira meg vagyunk gyõzõdve, hogy vevõinknek garantáljuk a személyes jó hallást. Mindenütt, ahol GEERS szaküzletek vannak, vevõink a következõ elõnyökre biztosan számíthatnak:

Hallás tervezés, átlátható és korrekt tanácsadás: Mindenkit meghallgatunk, csak ezután teszünk vevõinknek javaslatot, amelyet követve biztosan jobban fognak hallani. A lehetõségeket nyugodtan összehasonlíthatják, és dönthetnek.

Garantált hallás: kockázatmentes vétel

A GEERS különbözõ javaslatokat tesz, melyek között még ingyenes megoldás is lehet, mivel a Tb bizonyos mértékig fedezi a költségeket. Ha vevõink nem lennének megelégedve, 30 napon belül visszafizetjük a pénzüket, amennyiben egyáltalán fizetniük kellett.

GEERS: a hallási igénytõl a jó hallásig

A GEERS segítségével minden vevõ jobban fog hallani. Ehhez biztos, sikerre vezetõ utat tudunk ígérni.
Mi segítünk hallani!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: