Campus Fitness Stúdió Kft.
Város: 4031. Debrecen
Utca: Kassai út 26. 7991
Telefon: 06 52 459-459
Fax:
Mobil:
GPS: 47.541  - 21.6405
Weblap: www.campusfitnes.hu
E-mail: info@campusfitness.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - wellnes fitness
        *  Sport - egyéb
Bemutatkozás:

A Campus Fitness - Debrecen legújabb fitness terme - 2005. szeptemberében nyitotta meg kapuit a fitness lelkes követői előtt a  Campus Hotel épületében, a Kassai út 26. szám alatt.

A Campus Fitness a már 1996 óta működő Corpus Fitness legújabb terme, melynek megnyitásával elsősorban a Campusban lakó és tanuló egyetemistákat céloztuk meg, de természetesen várja mindazokat akik kedvet éreznek egy kis mozgáshoz, alakformáláshoz.

A következő szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket:

  • 16 db TechnoGym típusú fitness gép
  •  8 db cardio gép (futópad, taposógép, kerékpár, elliptikus tréner)
  •  Fekvőszolárium
  • Infrakabin

Mindezekhez természetesen hozzá tartozik az udvarias kiszolgálás, kulturált öltözők, beléptető rendszer. Cégünk a Magyarországon működő összes egészségpénztárral szerződésben áll, illetve az összes forgalomban lévő étkezési utalványt beválthatják nálunk.

Újdonságnak számít, hogy a Debreceni Egyetemeken tanuló hallgatók a testnevelés órát nálunk is teljesíthetik, melyről a félév végén igazolást adunk. Ezzel is próbáljuk mozgásra buzdítani a fiatalokat, akik szinte egész napjukat a könyvek mellett töltik. Az agynak ugyanis szüksége van a fizikai megterhelésre, ahhoz hogy megfelelően tudjon teljesíteni.

Mindezek mellett folyamatos akciókkal várjuk a hozzánk látogatókat! Keress fel minket!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: