Trendix Kft.
Város: 4029. Debrecen
Utca: Cegléd út 7. 7986
Telefon: 06 52 418-819
Fax: 06 52 414-855
Mobil:
GPS: 47.5313  - 21.6372
Weblap: www.trendix.externet.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - elektronikai cikkek
        *  Építőipar - festék
        *  Építőipar - villanyszerelés
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Kereskedelem - szerszám, alkatrész
Bemutatkozás:

Cégünk kereskedelmi tevékenységének nagyrészét a kötőelemek, kéziszerszámok, kisgépek, villamossági szerelési anyagok, festék-vegyiáruk, háztartási kisgépek teszik ki.
Beszállítóinkkal igyekszünk jó kapcsolatokat kiépíteni, hogy ezáltal is állandóan tudjuk biztosítani vevőink részére a már megszokott kínálatot, illetve, hogy a megrendeléseket minél gyorsabban tudjuk teljesíteni.
Napi kapcsolatban vagyunk vásárlóinkkal is, és így ismerve igényeiket törekszünk arra, hogy áraink megfelelő szinten maradjanak, biztosítunk árengedményeket, kedvezményeket, vállaljuk az áruk kiszállítását is.
Élve a lehetőséggel, már több partnerünk számára látunk el területi képviseletet, vagy töltjük be a márkabolt szerepét, ezért több árucikk esetében nagykereskedelmi kiszolgálást is végzünk, természetesen nagykereskedelmi vagy termelői árat biztosítva vásárlóink részére.
Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben túrajáratokat tartunk fenn, melyeknek keretében viszonteladók részére a megrendelt kötőelemeket ki is szállítjuk.
Debreceni szaküzleteink mellett, Nyíregyházán is vásárlóink rendelkezésére állunk boltunkkal.
Folyamatos fejlesztések, bővítések mellett, keressük a kapcsolatot olyan gyártókkal, kereskedőkkel akiknek a termékeit még nem forgalmazzuk, de örömmel felvennénk kínálatunkba.
Főbb termékek: Kötőelemek és rögzítéstechnikai elemek, villamossági szerelési anyagok, festék-vegyiáruk, kézi- és gépiszerszámok, háztartási kisgépek, híradástechnikai termékek.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: