Hungaro-Rolling Csapágy Kft.
Város: 4002. Debrecen
Utca: Hódos Imre u. 7. 7969
Telefon: 06 46 507-748
Fax: 06 46 321-263
Mobil:
GPS: 47.5309  - 21.6354
Weblap: www.hungarorolling.hu
E-mail: miskolc@hungarorolling.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - szerszám, alkatrész
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A HUNGARO-ROLLING 1994-ben Debrecenben alakult meg. A cég alapítói az egyetlen magyar csapágygyárban, a Magyar Gördülőcsapágy Műveknél több évtizedes szakmai gyakorlatot szereztek a csapágygyártás, a minőség ellenőrzés, a műszaki fejlesztés és nem utolsó sorban a csapágykereskedelem terén, ami a lendületes és töretlen fejlődést hosszú távon biztosította - és reményeink szerint biztosítja ezen túl is - számunkra.

Cégünk kezdetben kizárólag csak csapágyakat és csapágytartozékokat forgalmazott. Termékpalettánk és raktárkészletünk azonban a fogyasztói igényeknek megfelelően folyamatosan bővült, így tevékenységi körünk ma már kiterjed szimeringekre, zégergyűrűkre, hajtószíjakra, szemes- és görgősláncokra, kenőzsírokra, kenőolajokra, szorítóbilincsekre, vágókorongokra, ragasztás-technikai termékekre stb.

Minőségi csapágyak területén cégünk a japán NSK-RHP szerződött partnere lett, tűgörgős csapágyak, lineáris vezetékek, gömbcsuklók forgalmazása terén pedig a szintén japán IKO márkával köteleztük el magunkat. Természetesen a középkategórián belül is számos gyártó - köztük kiemelten a lengyel PPL - termékeit forgalmazzuk.

A fenti két japán márka márkaképviseletét látjuk el Hajdú-Bihar- és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a megyeszékhelyeken lévő szaküzleteinken keresztül. 1997-óta a debreceni központ a Méliusz tér 11. sz. alatt üzemel, a 2001-ben megnyílt miskolci új üzletünk pedig a Soltész Nagy Kálmán u. 29/A. alatt található.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: