Bútorász-Műhely Belsőépítészeti Kft.
Város: 9012. Győr
Utca: Koroncói úti major 7963
Telefon: 06 96 556-125
Fax: 06 96 448-173
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.butorasz-muhely.hu
E-mail: butorasz@butorasz-muhely.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorkészítés
Bemutatkozás:

A BÚTORÁSZ-MűHELY Kft. 1999 őszén alakult a megszűnő Bútorász Bt. szakembergárdáját, gépparkját és megrendelői körét is átvéve.

Cégünk, megtartva a korábbi vállalkozás megszokott szakmai színvonalát és igényességét, folyamatosan keresi az új lehetőségeket a vásárlók igényeinek maximális kielégítése érdekében.

Célunk az egyedi bútorgyártás magas színvonalú megvalósítása korszerű és minőségi alapanyagok, kellékek felhasználásával. A tervezéstől az anyagkiválasztásig segítjük megrendelőinket, hogy a végeredmény mindenki megelégedésére szolgáljon.

Fő profiljaink közé tartozik a lakásberendezés: konyha-, fürdőszoba-, nappali- és hálószoba bútorok, beépített szekrények; az üzletberendezés: irodák, fogadóhelyiségek, autószalonok készítése, amiket a megrendelő igényei szerint a legkülönfélébb anyagokból állítunk elő.

Munkáink között megtalálhatóak a laminált bútorlapból, tömörfából, fúrnéros-, dekoros- illetve akril anyagokból készített bútorok, melyeket igény szerint felületkezelünk.

Az 1200 m2-es telephelyünkön lehetőség van faipari bérmunkák - lapszabás, élzárás, akril lapgyártás és minőségi felületkezelés (pácolás, lakkozás, selyemfényű, magasfényű és antikolt festés) - elvégzésére is.

Az általunk gyártott bútorok és berendezések számunkra mesterségünk címerét jelentik. Eredményeink mozgatórugója elhivatottságunkban rejlik.

Reméljük bemutatkozásunkkal és referenciáinkkal elnyerjük bizalmát, és hamarosan leendő partnereink között üdvözölheltjük.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: