Well Kft.
Város: 8900. Zalaegerszeg
Utca: Zrínyi Miklós út 61. 7960
Telefon: 06 92 347-924
Fax: 06 92 327-852
Mobil: 06 30 939-7582
GPS: 46.8278  - 16.8477
Weblap: www.wellkft.hu
E-mail: wellkft@wellkft.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - szerszám, alkatrész
Bemutatkozás:

A Well Kft. 1991-ben alakult, és fő tevékenysége az ipari és épületgépészeti szerelvények forgalmazása.

Társaságunknak jelenleg 2 magánszemély tulajdonosa van, Kulcsár László és Kulcsárné Pálffy Tünde. Működésünk során gyártókkal, importőrökkel hosszú távú megállapodásokat kötöttünk azért, hogy a piacon jó minőségű termékekkel és kedvező ajánlatokkal tudjunk megjelenni. Hét sikeres év után, 1998 augusztusában megnyitottuk jelenleg is működő kis- és nagykereskedelmi üzletünket.

Azóta partnereink között kereskedők, kivitelezők és az ipar szinte minden területéről találhatók üzemeltetők, felhasználók, amit a rugalmas és gyors kiszolgálásunknak köszönhetünk. Vevőink kérésére a termékekkel kapcsolatosan mérnöki szaktanácsadást is biztosítunk. Raktárkészletünkön a gyakori szerelvények szinte teljes méretválasztéka megtalálható, hogy a partnereink kiszolgálása a lehető leggyorsabb legyen. A termékek kiszállítását saját gépjárműveinkkel végezzük.

Társaságunk az ipari-, épületgépészeti szerelvények kis-, és nagykereskedelme, és tervezés tevékenységekre vonatkozó minőségirányítási rendszerrel rendelkezik. Az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeit alkalmazzuk, melyet az Eurocert Kft. tanúsított.

A Well Kft. mindig törekedett arra, hogy működése során a cég fejlődése töretlen legyen. Minden évben fejlesztéseket, kisebb-nagyobb beruházásokat hajtottunk végre. Jelenlegi székhelyünk Zalaegerszeg, Zrínyi út 61. szám alatt található, melyet a közeljövőben várhatóan nagyobbra cserélünk. Reméljük, hogy eddigi színvonalas munkánkkal és kiváló teljesítményünkkel továbbra is a vevők rendelkezésére állhatunk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: