Kreatív 2002 Bt.
Város: 8900. Zalaegerszeg
Utca: Eötvös József utca 12/f 7955
Telefon: 06 92 326-531
Fax: 06 92 326-531
Mobil: 06 30 986-9614
GPS: 46.8437  - 16.8446
Weblap: www.kreativ2002bt.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Szépségápolás - kéz és lábápolás
Bemutatkozás:

Üzletünket 2002-ben nyitottuk meg. Célunk az volt, hogy Magyarország ezen részén is megfizethető áron, kiváló minőségű kéz és lábápoló termékekhez hozzájussanak a körmös szakmában dolgozók, valamint bárki aki ad a kéz és köröm ápoltságára.

Ugyanis azok a termékek amiket forgalmazunk minden nő álma, sőt egyre több férfié is. ez velejárója a megnyerő megjelenésnek. Nincs annál rosszabb érzés mint az, hogy a kezünket dugdosni kell, nehogy meglássák ápolatlanságát.

Ezt próbáljuk mi megoldani kitűnő minőségű termékekkel, egyre bővülő választékkal. Mindenki kiválaszthatja a neki legoptimálisabb kéz és körömápoló cikkeket. Persze aki ebben nem jártas készséggel állunk rendelkezésére szakmai tanácsadással.

Igyekszünk reális áron mindenkinek hozzáférhetővé tenni azt, hogy a szép kéz iránti vágya megvalósuljon. Hiszen olyan termékeket forgalmazunk, amik már bizonyították tökéletes minőségüket.

Többször nyertek vele körmös lányaink, hazai és nemzetkőzi versenyeket. Kizárólagos forgalmazói vagyunk ebben a térségben a méltán közkedvelt, kiváló minőségű Amerikai és Német termékcsaládoknak (Maha, Creative, stb...).

Nagy szeretettel várunk minden kedves vásárlót személyesen üzletünkben, vagy érdeklődjenek telefonon a postai utánvétel és árukiszállítás lehetőségeiről.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: