CARSYSTEM Hungária Kft.
Város: 9028. Győr
Utca: Régi Veszprémi út 14. 7943
Telefon: 06 96 517-877
Fax: 06 96 518-624
Mobil:
GPS: 47.648  - 17.6584
Weblap: www.carsystem.hu
E-mail: carsystem@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - autóápolás
Bemutatkozás:

A Carsystem Hungária Kft 1994-ben alakult győri székhellyel. Tagjai vagyunk a jelenleg 42 országban jelen lévő és folyamatosan bővülő Carsystem hálózatnak, melyet a németországi Vosschemie GmbH koordinál. Cégünk üzletpolitikája, hogy korszerű, jó minőségű és kedvező árú autófényezési segédanyagokat és készülékeket importáljunk és forgalmazzunk Magyarországon.

Három üzletágból épül fel tevékenységünk:

-autófényezési segédanyagok
-autófényezési készülékek
-ipari festékrendszerek

Az autófényezési segédanyagok többségét, kb. 400 terméket a VOSSCHEMIE cég AUTO-FIT és CARSYSTEM márkanevű termékei teszik ki. Ide tartoznak a vegyi anyagok, pl.: poliészter kittek, alvázvédők, tömítő- és ragasztóanyagok, polírozószerek, sprayk, valamint egyéb kiegészítők, pl.: takarószalagok, -fóliák, csiszolópapírok, törlőkendők, stb.
Ebbe a csoportba tartoznak még a GRÄSOLIN és BESA márkájú töltőalapozók és színtelen lakkok.

Az általunk forgalmazott autófényezési készülékek Európa legnagyobb és legismertebb gyártói, így termékeik a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik.

-DRESTER pisztolymosók berendezések oldószeres és vizesbázisú festékekhez
-IRT rövidhullámú infraszárítók, fedélzeti számítógéppel, távolság- és felületi hőmérséklet szabályzóval
-HERKULES pneumatikus autóemelők fényezőműhelyekbe, papír- és dobozprések, elszívó-rendszerek

1998 óta forgalmazzuk a spanyol BERNARDO ECENARRO ipari festékgyár termékeit.
Elsősorban fém felületekre kínálunk különböző korrózióvédelmi és felületi elvárásoknak megfelelő egy- és kétkomponensű alapozókat és fedőfestékeket.

Folyamatosan bővülő ügyfélkörrel és termékpalettával igyekszünk továbbra is jelentős szereplője lenni a magyar autófényezési és ipari festék piacnak. Törekvésünk, hogy korszerű és környezetkímélő anyagokat, hatékony munkavégzést elősegítő berendezéseket forgalmazzunk, melyek mind a felhasználók, mind a megrendelők bizalmát és elégedettségét elnyerik.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: