Carlo Quality Biztonságtechnika Kft.
Város: 5600. Békéscsaba
Utca: Urszinyi Dezsőné u. 26/1. 7925
Telefon: 06 66 448-153
Fax:
Mobil:
GPS: 46.6818  - 21.1044
Weblap: www.carlo.hu
E-mail: carlo@carlo.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
Bemutatkozás:

Célunk az európai színvonal fenntartása a dél-alföldi régió
biztonságtechnikai piaca területén.

A megrendelők igényeinek legmesszebbmenőkig történő kielégítése
komplex biztonságtechnikai szolgáltatásokkal

24 órás diszpécser: +36 (66) 454-368

Szabadság tér 11-17.

Küldetésünk

"Célunk az európai színvonal fenntartása a dél-alföldi régió biztonságtechnikai piaca területén. A megrendelők igényeinek legmesszebbmenőkig történő kielégítése komplex biztonságtechnikai szolgáltatásokkal."

A fent megfogalmazott mottónk érvényesülése vezérel bennünket munkánkban már az 1993-as vállalkozásalapítás óta. Kiadványunkból megismerheti azokat a jó minőségű szolgáltatásokat és XXI. századi termékeket, melyeket Ön sem nélkülözhet családja, vállalkozása biztonságának megteremtéséhez.

Az 1993. évben létrehozott kétfős vagyonvédelmi kisvállalkozásunk mára - büszkén mondhatjuk - a térség egyik piacvezető biztonságtechnikai szolgáltató vállalatává nőtte ki magát. Stabil piaci részesedésünket a kifogástalan minőségre és a versenyképes árra való folyamatos törekvésünknek is köszönhetjük.

Meggyőződésünk, hogy a tevékenységünk - az alkalmazott magas fokú technika és szolgáltatás révén - jelentős szerepet játszik az ügyfélkörünket érintő bűnmegelőzésben. Elmondhatjuk, hogy a szigorú követelményeknek megfelelő termékek és eszközök alkalmazására való törekvésünk - a tevékenységünk minden pontján - mára meghozta gyümölcsét mind erkölcsi, mind gazdasági pozíciónk megerősítésével.

Valljuk, hogy a biztonság nem váltható aprópénzre, mert a védett érték sem aprópénz, és hogy a biztonság minősége egyben a minőség biztonsága!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: