Bányai Bútorok Kft.
Város: 6724. Szeged
Utca: Kossuth Lajos sugárút 72. 7884
Telefon: 06 62 452-687
Fax:
Mobil:
GPS: 46.2609  - 20.1388
Weblap: www.banyai.hu
E-mail: szeged@bbmobel.com
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - bútorboltok
        *  Bútor, háztartás - bútorkészítés
        *  Bútor, háztartás - fürdőszoba
        *  Bútor, háztartás - konyha
Bemutatkozás:

A kezdet

Bányai József – akinek apja asztalos, nagyapja pedig jó hírű ács volt Pilisvörösváron -1978-ban alapította meg vállalkozását. Apró kis cég volt ez, mely azóta is családi vállalkozásként működik.
Egy kis 30 négyzetméteres műhelyben kezdődött meg a bútorok készítése. Ekkor még szinte bármilyen bútort elkészített Bányai József asztalos mester: nappali-, konyha-, hálószoba- és gyerekbútorokat épp úgy, mint mennyezet és oldalfalburkolásokat vagy akár templomok berendezéseit. Apró kis bővítésekkel a családi ház mellet lévő műhely egyre nagyobbra nőtt, míg nem az ekkorra már 300 négyzetméteres kisüzem azon a telken tovább már nem volt bővíthető.
A cég életében új fejezet kezdődött. Szintén Pilisvörösváron egy új üzem építése indult el.

Napjainkban

Az új pilisvörösvári üzem négy ütemben épült fel, közel 2700 négyzetméteres alapterületen modern gépparkkal és technológiával rendelkezik.
Időközben a termékek köre is megváltozott. 1988-ban Bányai Bútorok konyhabútorok gyártására specializálódott. 1992 tájékán indult be a fürdőszoba bútorok, 1993-ban pedig a Corian berendezések gyártása. Jelentős fejlődést hozott, hogy cég 1996-tól egyre nagyobb mennyiségben exportálja fürdőszoba bútorait Európa legigényesebb bútorpiacaira: Ausztriába, Németországba, Svájcba és Luxemburgba.
Bányai Bútorok tiszta magyar tulajdonban, a Bányai család kezében van. Ennek a családnak és kiváló alkalmazottainak pedig egyetlen egy célja van: a lehető legjobb, legszebb és legtartósabb bútorokat készítenie Önnek.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: