Honda Szalon - Zalaegerszeg
Város: 8900. Zalaegerszeg
Utca: Zrínyi utca 99. 7861
Telefon: 06 52 596-027
Fax:
Mobil:
GPS: 46.8221  - 16.8475
Weblap: www.zalavolan.hu/honda
E-mail: honda_zeg@zalavolan.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - márkaképviseletek
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Társaságunk 1993. májusában kezdte Márkakereskedői és Márkaszerviz tevékenységét, mellyel akkor a magyarországi HONDA hálózat 12. Márkaképviselete nyílt meg. Már ez is több mint tízéves pályafutást mutat, azonban a szerviztevékenység ennél még nagyobb múltra tekint vissza cégünk életében.

1993-ban megépült autószalonunk és szerviztevékenységünk biztosította az akkori feltételeknek megfelelő működést, azonban továbbfejlesztésük gyorsan szükségszerűvé vált. 96-ban új szervizrészleget, egy négybeállós szervizt és külön karosszérialakatos műhelyt építettünk. 2000-ben a kibővített és mai állapotára megnövelt autószalon, parkoló, használtautó tároló is megújult. 2004-ben kétbeállós kézi autómosót is építettünk, mellyel szolgáltatásaink gyakorlatilag teljes körűvé váltak az új autók értékesítése mellett a műszaki vizsgáztatáson, szervizelésen és karosszériajavításon keresztül az autóápolásig. 98-ban Nagykanizsán is megnyitottuk márkakereskedésünket, mely jelenlegi helyét és formáját 2002-ben kapta, ahol az újautóértékesítés mellett már teljes körű szerviztevékenységet is végzünk. A fejlődés folyamatosan jelen van cégünknél. Megkötöttük a HONDA HUNGARY-vel az európai jogokat biztosító HONDA Márkakereskedői és Márkaszerviz tevékenységre az uniós szerződéseket, mellyel biztosítottuk számunkra a hosszú távú működés lehetősége. Tapasztalt szervizes szakembereink, jelentős infrastrukturális hátterük, a több mint 100 darabos éves új autóértékesítésünk mind bizalmat és referenciát jelenthetnek minden ügyfelünk és leendő vásárlóink és partnereink számára. Mindennapos munkánkban igyekszünk a HONDA vállalati alapfilozófiájának megfelelni az ügyfeleink teljes megelégedésének elnyerésére, mely törekvésünket a legnagyobb elkötelezettséggel tesszük.

„Globális szemléletmódunkat fenntartva arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségi színvonalú termékeket elérhető áron értékesítsük világszerte.”

Szolgáltatásaink:
- új és használt gépkocsik értékesítése
- Honda időszakos karbantartás ás garanciális javítás
- minden típusú gépjármű szervizelése
- műszaki vizsgáztatás
- környezetvédelmi vizsgálat
- eredetvizsgálat
- diagnosztikai vizsgálat
- karosszériajavítás
- gépkocsi fényezés
- autóvillamossági javítás
- kézi autóápolás
- gépjárműkiegészítők értékesítése
- hitelközvetítés

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: