Bilance Adótanácsadó és Könyvelő Kft.
Város: 9022. Győr
Utca: Szent István út 19-25 IV/44. 7827
Telefon: 06 96 528-409
Fax: 06 96 336-136
Mobil:
GPS: 47.683  - 17.6326
Weblap: www.bilance.hu
E-mail: bilance@bilance.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - könyvelés, könyvvizsgálat
Bemutatkozás:

Egy nemzetközi társaság...

Moore Stephens International a világ 20 legnagyobb könyvvizsgáló és pénzügyi tanácsadó cégei közé tartozik, 93 országban, 539 irodával és 15.404 munkatárssal. Mindannyian ugyanazokat a közös értékeket valljuk: etikailag kifogástalan munka, személyre szabott szolgáltatások, minõség, naprakész tudás és a problémák átfogó kezelése. Ezek iránti elkötelezettségünk segítségével igazán értéknövelõ szolgáltatásokat tudunk biztosítani ügyfeleink számára. A szorosan együttmûködõ hálózat lehetõvé teszi, hogy mindenre kiterjedõ szolgáltatásokat nyújtsunk világszerte minden egyes ország szakmai szabályozásának és értékeinek megfelelõen. A Moore Stephens International Ltd biztosítja az egész világot lefedõ hálózatot a tagvállalatai, és a társult vállalkozásai számára a nemzetközi ügyletek lebonyolításához. Ezek a cégek független jogi személyiségek, amelyek tulajdonosai és vezetése, az egyes országokban, és régiókban találhatók. Habár semmifajta tulajdonosi kapcsolat nem létezik köztünk, mindenfajta együttmûködés, információ, és tudás megosztása zavartalanul történik az ön közvetlen közelében

A Moore Stephens Wagner, és jogelõdje 1992 óta biztosít könyvvizsgálatot és számviteli tanácsadási szolgáltatásokat Budapesten és az Észak-Dunántúlon fõleg gazdasági társaságok részére. Már a kezdetektõl fogva elköteleztük magunkat a minõségi könyvvizsgálat, adótanácsadás, és számviteli tanácsadás irányába.

Filozófiánk szerint minden ügyfelünknek annyi figyelmet szentelünk a mérettõl függetlenül, mint amennyit megkíván.

A társaság alapítója és ügyvezetõ igazgatója, Wágner Vilmos a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, Komárom-Esztergom megyei elnöke.

A Moore Stephens Wagner-t az tette sikeressé, hogy mindig igyekezett túlszárnyalni ügyfelei elvárásait. Az ügyfeleinknek stratégiai segítséget nyújtunk a fejlõdéshez és növekedéshez. Hisszük, hogy a jó üzleti kapcsolat a kemény munkán, kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapul, amelyért érdemes a legjobbat nyújtanunk. Elköteleztük magunkat, hogy ugyanúgy személyre szabott szolgáltatást nyújtunk nagy és a kisvállalkozások számára egyaránt. Ez az elkötelezettség biztosítja, hogy az összes ügyfelünk biztos kézben tudhatja pénzügyeit.

Ügyfeleink fõként kis-, középvállalkozások, amelyek között megtalálhatóak hazai és külföldi tulajdonúak is. Az üzleti világ határok nélküli válásával mi is készen állunk, hogy ügyfeleink nemzetközi ügyleteit is támogassuk a Moore Stephens hálózat segítségével.

Bízunk benne, hogy a további együttmûködésünk cégeink kölcsönös megelégedésére szolgálnak.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: