Civis-Copy Kft.
Város: 4032. Debrecen
Utca: Nagyerdei körút 98. 7785
Telefon: 06 52 535-233
Fax: 06 52 535-233
Mobil:
GPS: 47.5486  - 21.6313
Weblap: www.civis-copy.hu
E-mail: mail@civis-copy.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - papírgyártás, nyomdaipar
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Digitális és Ofszet nyomda

A Cívis-Copy Kereskedelmi és Nyomdaipari Korlátolt Felelősségű Társaság 1996. január 01-én alakult. 

 A társaság tevékenységi köre:

• 2221 Nyomdaipari termékek gyártása
• 2222 Nyomdaipari szolgáltatás
• 5212 Iparcikk jellegű vegyes kereskedelem
• 5219 Egyéb vegyes kereskedelem

 A Cívis-Copy Kft. tevékenységét a változó megrendelői igények kielégítésére való törekvés jellemzi. Az alapítás óta eltelt időszak alatt a cég dinamikusan fejlődött, értékesítése növekedett. Magas szintű szolgáltatásának eredményeként több Hajdú-Bihar Megyei cég jelentős beszállító partnerévé vált. A Kft. rendelkezik mindazon jellemzőkkel, melyek biztosítják, hogy partnereink egyre növekvő elvárásainak meg tudjon felelni.

A 2005-ös év igen meghatározó volt a nyomda életében. Októberében megkaptuk az ISO minősítést. Minőségpolitikánk garantálja megrendelőinknek számára a folyamatos minőséget és a vállalt határidőket.

Decemberben üzmbe állítottunk egy Xerox DocuColor 250-es színes, digitális nyomógépet Creo rip-el felvértezve.

2006. május végén pedig üzembe állt egy Xerox 4110 mono berendezés, amivel a fekete nyomatokat lehet gyorsan, szépen, kiváló minőségben és nem utolsó sorban gazdaságosan előállítani.

A cég elsősorban az oktatás, egészségügy, élelmiszer, háztartási gépgyártás területén használatos jegyzetek, nyomtatványok, gépkönyvek, adatlapok, címkék, borítékok előállítását végzi, illetve kiskereskedelmi tevékenységet folytat.

A nyomdai termékek előállításán kívül két kiskereskedelmi üzletünk van, ami papír-írószer áruk forgalmazásával, napi és hetilapok árusításával, fénymásolással, kulcsmásolással, bélyegzőkészítéssel, illetve egyéb szolgáltatásokkal foglalkozik.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: