Baupark Kft.
Város: 6723. Szeged
Utca: Római krt. 29. 7779
Telefon: 06 62 407-041
Fax: 06 62 407-041
Mobil: 06 70 333-5466
GPS: 46.2578  - 20.1642
Weblap: www.baupark.hu
E-mail: baupark@vnet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - építőipari szolgáltatások
        *  Építőipar - épülettervezés
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

HÁZÉPÍTÉS

-Tervezés
-Kivitelezés kulcsrakészen
   PANNON WOLF regionális képviselet
-Osztrák minőség - hazai árak
-A házszerkezetre 30 év garancia
-Utólag bővíthető házak
-Tipustervek
-Egyedi tervek
-Egyedi igények
-Többféle készültségi fok
-Különböző falvastagságok
-Kiváló hang és hőszigetelés
-Energiatakarékosság

 PARKETTA

-Gyártás
-Forgalmazás
-Kivitelezés
-GRÜNDORF képviselet 
 

A PANNON WOLF-ról:

Évente a Közép-Európai térségben 3500 épület, tetőszerkezet és 400 családiház épült fel. A minőségi törekvések megvalósulását jól képzett képviselőink a minőségi alapanyagok és annak megmunkálása terén, csak az átfogó fejlesztés, szakképzés és a modern gyártósorok magas színvonala teszi lehetővé.
 
A KÉSZHÁZAK-ról

"A kezdeti lépések irányait az Amerikában őshonos építési kultúra mutatta. Tehát ezekben az időkben Európában helyszínen szerelt, fa vázszerkezetű lakóházakat kezdtek építeni. A célközönség azonban a vártnál lényegesen kedvezőtlenebbül reagált.
Míg Amerikában egy szerelt lakóház csupán használati cikk és egy család átlagosan 15 alkalommal változtat életteret, addig Európában egy családiház tartós értéket kell, hogy képviseljen.
 
A jó szakembereknek reagálniuk kellett az építtetők igényeire, ezért kezdtek fejleszteni. Fontos volt, hogy a használati tapasztalatok megegyeznek az Európában őshonos lakóépületek jellemzőivel.
A megoldást az előre gyártott szerkezetekben találták meg. Teljes épületszint magas falelemeket, egy mozdulattal beemelhető födémpaneleket és tetőelemeket terveztek, gyártottak és építettek. Ezzel az iránnyal rendkívül kedvező statikai felépítésű technológiákat sikerült kifejleszteniük. Ezt már az építtetők is kedvezően fogadták. Ekkor (a hetvenes évek elején) születtek meg a mai KÉSZHÁZ-ak alapjai.
Az USA-ban és Észak-Európában 300, Magyarországon 30 éve építenek készházakat. Népszerűségük egyre nő. Ausztriában az új házak mintegy 50%-a, Németországban pedig 40%-a készül ezzel a technikával. A gyárban készítik el a paneleket, amelyeket aztán a helyszínen csak össze kell szerelni."  (Kujáni Péter - Pannon Wolf Készház divízióvezető)

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: