Opel Rupesky
Város: 6728. Szeged
Utca: Fonógyári út 2-4. 7746
Telefon: 06 62 558-400
Fax: 06 62 558-401
Mobil:
GPS: 46.2654  - 20.1103
Weblap: www.rupesky.hu
E-mail: opel@rupesky.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - jármű - autóvásár
        *  Jármű - márkaképviseletek
        *  Jármű - szervizek
Bemutatkozás:

Társaságunk 1991 óta foglalkozik Opel gépkocsik forgalmazásával és szervizelésével, ezért Szegeden és a környéken az Opel márkanévről mindenkinek az Opel Rupesky jut eszébe.

Az Opel Rupesky fejlett számítógépes hálózattal rendelkezik, ami - műholdas kapcsolat révén - lehetővé teszi, hogy betekintésünk legyen a gyári autókészletbe, és közvetlen gyári rendeléseket adjunk le. Alkatrészbeszerzéseinket is ez a kapcsolat segíti. Az ügyviteli program, amivel dolgozunk (Kerridge integrált vállalatirányítási rendszer)
pontos adatnyilvántartást tesz lehetővé, amit ügyfeleink leginkább abból vehetnek észre, hogy nyilván-tartást vezetünk arról is, mikor jár le a műszaki viszgájuk, zöldkártyájuk. Állandó internetkapcsolattal rendelkezünk, ami megkönnyíti a velünk való (elektronikus) kommunikációt.

Társaságunk 2001 óta ISO minőség-biztosítási oklevéllel rendelkezik, ami annak bizonyítéka, hogy egy jól bejáródott márkakereskedésről van szó, ahol minden munkafolyamatot pontosan szabályozunk, és így kizárjuk, vagy legalábbis a minimálisra csökkentjük annak veszélyét, hogy kapkodás vagy nem odafigyelés miatt ügyfeleink ingadozó színvonalú szolgáltatásban részesüljenek.

Igazgatónk a cégben mindent a vevőelégedettségnek rendel alá.
Ha Ön valamelyik szolgáltatásunkkal mégsem teljesen elégedett, és ezt az adott részleg dolgozójával nem tudja megbeszélni, közvetlen panasszal fordulhat Dr. Ruzicska Péterhez

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: